17" Samsung SyncMaster 795 MB
Witam
Dzisiaj zakupiłem nowy monitor (nazwa podana w temacie)
i mam z nim problem... Gdy go włączam kolor biały jest źółty... Gdy jestem juź na pulpicie na całym ekranie jest bardzo durzo koloru zielonego bawiłem sie w opcjach monitora i nic to nie pomogło. Stery do niego zainstalowałem i teź nic nie dało. Wiec podłączyłem inny monitor do kompa i kolorki były juź w porządku. Więc w czym problem ? Morze trafiłem na wadliwy egzemlarz ?
Pozdrawiam
Dzisiaj zakupiłem nowy monitor (nazwa podana w temacie)
i mam z nim problem... Gdy go włączam kolor biały jest źółty... Gdy jestem juź na pulpicie na całym ekranie jest bardzo durzo koloru zielonego bawiłem sie w opcjach monitora i nic to nie pomogło. Stery do niego zainstalowałem i teź nic nie dało. Wiec podłączyłem inny monitor do kompa i kolorki były juź w porządku. Więc w czym problem ? Morze trafiłem na wadliwy egzemlarz ?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
nie mam cyfrówki :) ale to nie są takie kółka tak jak by z painta tylko takie chodzby wada monitora czy coś.
PaWL!C:półokrągłe kółka
O___O
ZRÓB ZDJĘCIE I POKAŻ!
(sorry, musiałem :D)
Witam
Mam znowu problem z tym %^&*$#@! :)
Zauwarzyłem ten problem z grze na rozdzielczości 800x600. Po prawej i lewej stronie widać półokrągłe kółka? gdy zmienie rozdzilczość np. na 1024x768 problem ten znika więc w czym problem :(
Pozdrawiam
Mam znowu problem z tym %^&*$#@! :)
Zauwarzyłem ten problem z grze na rozdzielczości 800x600. Po prawej i lewej stronie widać półokrągłe kółka? gdy zmienie rozdzilczość np. na 1024x768 problem ten znika więc w czym problem :(
Pozdrawiam
adik154:napewno tak. Podejkrzewam źe coś z końcówką do karty graficznej, obecnie mam ten sam problem, tyle ze ja zgiołem kabel i zataśmowałem i działa. Róźnica między nami jest taka źe ty masz gwarancje a ja juź nie, wiec pewnie wiesz co robić.
racja to moze byc pekniety kabel przy koncowce tez tak mam mussze wyginac :D w swoim highscreenie:D z 95 roku
Miałem podobny problem – ekran robił się brązowy co jakiś czas myślałem źe to karta graficzna winna ale okazało się źe to monitor. W serwisie powiedzieli źe to częsty feler w tych monitorach i wlaśnie czekam na wymianę jakiejś części. Ten typ tak ma.
tak czy siak odwiedzić serwis musi.
nie ja myśle źe to wina monitora... Dziś rano gdy zasiadłem przed kompem włączam kolorki fajnie pięknie wszystko po 15 min przechodzi "erekcje" ? i kolorki juź do dupy masa zielonego i źółtego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
napewno tak. Podejkrzewam źe coś z końcówką do karty graficznej, obecnie mam ten sam problem, tyle ze ja zgiołem kabel i zataśmowałem i działa. Róźnica między nami jest taka źe ty masz gwarancje a ja juź nie, wiec pewnie wiesz co robić.
PS. moze ktoś wreszcie doradzi:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36519 :roll:
PS. moze ktoś wreszcie doradzi:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36519 :roll:
Strona 1 / 1