16–bitowy podsystem Windows
:arrow: 16–bitowy podsystem Windows
Co to jest 16–bitowy podsystem Windows... dlaczego przy instalacji gry, w tym przypadku Simsy pojawja się taki komunikat......
C:WINDOWSSYSTEM32AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS–DOS lub Microsoft Windows......
dzięki za info....!!
Co to jest 16–bitowy podsystem Windows... dlaczego przy instalacji gry, w tym przypadku Simsy pojawja się taki komunikat......
C:WINDOWSSYSTEM32AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS–DOS lub Microsoft Windows......
dzięki za info....!!
Odpowiedzi: 6
Więc tak... Sterownik pobrałem zainstalowałem, zgodnie z procedurą (ten sterownik nie jest podpisany cyfrowo) i niestety nie pomogło...
Na początek spróbuj moźe z nowszymi sterownikami do karty graficznej. http://www.nvidia.pl/drivers/winxp_2k_61.77.php
Żeby wszystko było ok. Najpierw usuń stare / restart / instalacja nowych.
Żeby wszystko było ok. Najpierw usuń stare / restart / instalacja nowych.
więc tak...
Windows XP Professional wersja 2002, Service pack 1, Direct 9.0c, Ge–Fogce MX440, sterownik NVIDIA 56.72 zainstalowany z płyty KS – Ekspert, AMD 1800+, 256 MB, Gra to Simsy, niekiedy gry z gazet, dema teź mają problemy. Gre mam poźyczoną, u kumpla chodzi, u mnie nie... On ma system ten sam parametry kompa podobne..
Dzięki wielkie za zainteresowanie...
Windows XP Professional wersja 2002, Service pack 1, Direct 9.0c, Ge–Fogce MX440, sterownik NVIDIA 56.72 zainstalowany z płyty KS – Ekspert, AMD 1800+, 256 MB, Gra to Simsy, niekiedy gry z gazet, dema teź mają problemy. Gre mam poźyczoną, u kumpla chodzi, u mnie nie... On ma system ten sam parametry kompa podobne..
Dzięki wielkie za zainteresowanie...
Tu przyczyn moźe byc sporo. Napisz jaki masz system [home, pro, z servicepackami], jaki sprzęt, jakie sterowniki i jaka to gra?
Dzięki wielkie....od nasania pieć minut i po sprawie...
Tylko mam jeszcze jeden problem...
Problem jest tego typu, źe gdy klikne na ikonę która uruchamia grę, to gdy się obraz ściemni, to nie wchodzi do gry, tylko z powrotem do pulpitu...i tak na okrągło. Kiedyś było ok'i,zainstalowałem na nowo system, ale problem nie zniknoł...Jeśli ktoś zna przyczynę problemu, to za pomoc będe wdzięczny..!!!!!
Tylko mam jeszcze jeden problem...
Problem jest tego typu, źe gdy klikne na ikonę która uruchamia grę, to gdy się obraz ściemni, to nie wchodzi do gry, tylko z powrotem do pulpitu...i tak na okrągło. Kiedyś było ok'i,zainstalowałem na nowo system, ale problem nie zniknoł...Jeśli ktoś zna przyczynę problemu, to za pomoc będe wdzięczny..!!!!!
oyezusmaria dziś to juź drugi taki post, a w tym tygodniu z dwudziesty.
Wejdź do wyszukiwarki forumowej, wpisz autoexec.nt i poczytaj.
Wejdź do wyszukiwarki forumowej, wpisz autoexec.nt i poczytaj.
Strona 1 / 1