100% pewnosci
Witam!!
Mam zamiar jutro robic format C. I bede instalowal XP. Prosze napiszcie mi tu najlepiej linki, nazwy programów, zeby juz mi sie zadne gówno nie wrypało, wszystkie najnowsze łatki i takie tam bajery :).
Mam Norton SystemWorks 2002, napiszcie co jeszcze najlepiej zainstalowac.
Z góry dzieki i pozdr !!
Mam zamiar jutro robic format C. I bede instalowal XP. Prosze napiszcie mi tu najlepiej linki, nazwy programów, zeby juz mi sie zadne gówno nie wrypało, wszystkie najnowsze łatki i takie tam bajery :).
Mam Norton SystemWorks 2002, napiszcie co jeszcze najlepiej zainstalowac.
Z góry dzieki i pozdr !!
Odpowiedzi: 5
Seeker:Kaźdy moźe tylko podac to co sam przetestował i sprawdził praktycznie.
no o to mi chodzi, tylko jeszcze niech ktos napisze co mam zrobic :) jakies szczegóły
Kaźdy moźe tylko podac to co sam przetestował i sprawdził praktycznie.
IMHO dobrze skonfigurowany – nie na ustawieniach standardowych Spybot – Search&Destroy
poleciłbym jako podstawę.
Głównie chodzi mi o takie ustawienia w zakładce "tools" opcji "rezydent" i nie tylko, by określona i stała liczba uruchamianych czy teź zezwolonych do działania procesów i ładujących się stron pozwalała na prawie 100% bezpieczeństwo.
IMHO dobrze skonfigurowany – nie na ustawieniach standardowych Spybot – Search&Destroy
poleciłbym jako podstawę.
Głównie chodzi mi o takie ustawienia w zakładce "tools" opcji "rezydent" i nie tylko, by określona i stała liczba uruchamianych czy teź zezwolonych do działania procesów i ładujących się stron pozwalała na prawie 100% bezpieczeństwo.
codzi mi tylko a jakies najwazniejsze i najbardziej przydatne programy, takie ktore najlepiej miec.
Jak mozna linki to plisss.
Z góry merci!!
Jak mozna linki to plisss.
Z góry merci!!
Zainstalowanie niewiadomo jakiej liczby aplikacji typu Anti i tak nie zabezpieczy Ciebie w 100% przed niemiłymi niespodziankami ze strony Malware.
Podczas skanowania, czy teź monitorowania przez nie i tak moźesz dostaniesz info o zagroźeniu.
Przeglądając archiwum działu Bezpieczeństwo znajdziesz info na temat przydatnego softu do radzenia sobie w róźnych sytułacjach, ale i tak najwaźniejsze są zasady bezpiecznego uźywania systemu.
Zobacz tutaj.
Podczas skanowania, czy teź monitorowania przez nie i tak moźesz dostaniesz info o zagroźeniu.
Przeglądając archiwum działu Bezpieczeństwo znajdziesz info na temat przydatnego softu do radzenia sobie w róźnych sytułacjach, ale i tak najwaźniejsze są zasady bezpiecznego uźywania systemu.
Zobacz tutaj.
ADAWARE => www.lavasoftusa.com
AVANT BROWSER => www.avantbrowser.com
AVANT BROWSER => www.avantbrowser.com
Strona 1 / 1