1 plansza w Project IGI 2
Mam problem:
Wykonałem 2 pierwsze zadania, ale ostatniego 3–ciego nie mogę.
Problem w tym źe nie wiem jak cofnąć się z powrotem przez rzekę. Most jest zamknięty a "taśma" na której przyjechałem kręci się cały czas w jedną stronę, więc:
Jak zmienić jej kierunek?? Gdzie jest przycisk, który to zmienia??
Proszę o pomoc.
Problem w tym źe nie wiem jak cofnąć się z powrotem przez rzekę. Most jest zamknięty a "taśma" na której przyjechałem kręci się cały czas w jedną stronę, więc:
Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 9
Wiem co masz zrobic
zacznij tą plansze od nowa
:mrgreen:
zacznij tą plansze od nowa
:mrgreen:
damipl:Mam problem:
Proszę o pomoc.
Juź wiem gdzie popełniłem błąd nie zabiem wszystkich ludzi. Wszystkim za pomoc dziękuję :wink: :lol:
he he ale jak jkas recenzja w pismie sie nie podoba to sie mozna nim podetrzec:) a monitor, a? 8)
theboss78:powiem tak:popsulo sie mam tu na mysli recenzje i ogulnie cala oprawe.No i oczywiscie cena.Jak mam mam internet to juz przestalem kupowac pisma z grami bo po co wszystko jest w necie.No ale jak ktos lubi to pismo to ja mu nie bronie tylko wyrazam swoja opinie. :) :wink: :wink:
A wiesz źe ja zrobiłem identycznie.
Od kiedy mam stały internet nie kupuję cda :)
Czasami kupię, ale to tylko czasami. :)
powiem tak:popsulo sie mam tu na mysli recenzje i ogulnie cala oprawe.No i oczywiscie cena.Jak mam mam internet to juz przestalem kupowac pisma z grami bo po co wszystko jest w necie.No ale jak ktos lubi to pismo to ja mu nie bronie tylko wyrazam swoja opinie. :) :wink: :wink:
theboss78:Ja osobiscie nie czytuje tego pisemka, acz kolwiek czytalem dawno temu.
to zaluj :P
moze ja wyjasnie.Pewnie mefisto_k czyta CD–Action gdzie wlasnie oni umieszczaja poradniki i solucje w dziale sufler.
byl pewnie spowodowany po prostu wstawieniem "y" zamiast "u".Ja osobiscie nie czytuje tego pisemka, acz kolwiek czytalem dawno temu.syflerów
mefisto_k:damipl sprobuj poszukac syflerów w necie co.
Mefisto mozesz mnie oswiecic, co to jest syfler :?:
damipl sprobuj poszukac syflerów w necie co.
Strona 1 / 1