...:POMOCY–KOMPUTER SIE ZAWIESZA:...
Proszę pilnie o pomoc bo nie wiem co z tym zrobić :( :
Gdy klikam na plik (np. piosenkę)prawym przyciskiem myszy aby rozwineły się opcje ( np.kopiuj) zawiesza mi się komputer. Jest to dziwna sytuacja poniewarz nie moge swobodnie operować plikami ...
Myślałem źe to wirus ale skanowałem dysk twardy antywirusem i nic nie znalazł ,prosze o pomoc!
:cry:
Czasami jest normalnie i wszystko chodzi dobrze ale teraz znów się zepsuło :(
Gdy klikam na plik (np. piosenkę)prawym przyciskiem myszy aby rozwineły się opcje ( np.kopiuj) zawiesza mi się komputer. Jest to dziwna sytuacja poniewarz nie moge swobodnie operować plikami ...
Myślałem źe to wirus ale skanowałem dysk twardy antywirusem i nic nie znalazł ,prosze o pomoc!
:cry:
Czasami jest normalnie i wszystko chodzi dobrze ale teraz znów się zepsuło :(
Odpowiedzi: 6
"wkładasz płytę od XP do cdrom'u , ustawiaszx źeby komp startował z płyty (to juź jest ustawione prawdopodobnie). Gdy wystaruje z płyty czekasz aź sie wszystko załaduje. Wybierasz opcję naprawy systemu. logujesz się do systemu i wpisujesz expand X:\i386\explorer.ex_ c:\Windows\explorer.exe
gdzie X: to ;litera napędu w którym jest płyta od XP
:arrow:
ZROBIŁEM TO ALE WSKOCZYŁO ŻE SYSTEM WINDOWS NIE MOZE WYKONAC TEGO POLECENIA :?:
:arrow:
ZROBIŁEM TO ALE WSKOCZYŁO ŻE SYSTEM WINDOWS NIE MOZE WYKONAC TEGO POLECENIA :?:
3 Dni temu robiłem formatowanie dysku i dziś problem znów zaczoł się powtarzać ...
O CO TUTAJ CHODZI??? :cry:
O CO TUTAJ CHODZI??? :cry:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728#faq14
Nie wiesz gdzie to znaleść czy nie wiesz jak tego uźyć :?:
wkładasz płytę od XP do cdrom'u , ustawiaszx źeby komp startował z płyty (to juź jest ustawione prawdopodobnie). Gdy wystaruje z płyty czekasz aź sie wszystko załaduje. Wybierasz opcję naprawy systemu. logujesz się do systemu i wpisujesz expand X:\i386\explorer.ex_ c:\Windows\explorer.exe
Szczerze mówiąc niebardzo rozumiem... :–\
Strona 1 / 1