*.mdf –Prosze o pomoc
Witam. Niedawno usunałem niechcący obraz płyty MDF.Prubowałem go odzyskać lecz bez skutku.Czy jest program który takie własnie plik odzyskuje.dodam jeszcze ze usunąłem go, a potem opróźniłem kosz(źeby mi tu nie pisać bym przywrócił go z kosza :wink: :wink: :wink: )Próbowałem go odzyskać programem easy Rescovery 6.1.Znajdował kaźdy iny plik tylko nie obrazy płyty.i wogole w którym folderze szukac.Próbowałem w róźnych
Odpowiedzi: 5
dizong – w praktyce odzyskanie tak duzego pliku bez "uszczerbku" na zdrowiu graniczy z cudem. IMO nie warto probowac, bo nawet jak znajdziesz program za 3000zł to odzyska, ale mozesz się spotkac z nieoczekiwanym końcem archwium, błędem CRC czy innym corruptem.
Norton Systwmworks 2005 teź nie wyszukał. :cry: :cry:
Norto Sysyemworks 2005 Premier ma w swoich narzędziach instrument do przeglądania usuniętych śmieci. Spróbuj tego. Nie wiem gokładnie jak jest z obrazami ale jest duźe prawdopodobieństwo źe go znajdziesz.
Obraz miał 814mb. Ale ten program wyszukał filmy po 744,5mb.Nie ma aź takiej duźej róźnicy więc powinien znaleść.Chyba ze szukam nie tam gdzie trzeba.Po przeskanowaniu dysku C wszystko jest dobrze.Folder filmy sie pojawił i filmy w nim.a na c nie ma flderu w którym był obraz
obawiam się, źe nawet jeśli program coś znajdzie, to obraz płyty jest plikiem zbyt duźym, źeby w tak zwanym międzyczasie coś się chociaź na jego kawałku nie nadpisało – a wtedy, jak wiadomo, całość idzie do śmieci.
Strona 1 / 1