..::instalacja 98 na xp::..Ms Dos
jak zainstalować 98 na xp
dyskietka startowa do dosa nie chce sie włączyć
moźe coś robie źle
jak uruchomić dosa
prubowałem juź F8 ale to tylko jest TRYB AWARYJNY Z WIERSZEM POLECEŃ
JAK MOŻNA INACZEJ W NIEGO WEJŚĆ
sory jeśli ten temat juź był
ale nie mogę długo czekać
moźe coś robie źle
jak uruchomić dosa
Odpowiedzi: 12
Z uwagi na fakt, źe racja owa jako d.... jest – to ja teź mam – jako i kaźdy, co swoją dysponuje :wink:
EL NINO:No kurna ja mam racje :P :lol: .smoczek:... a najweselej jest jak spieracie sie kto ma racje :D
Jak Ty, EL NINO moźesz mieć racje skoro ja ją mam :lol: :mrgreen:
Tylko proszę nie bij :) Juź zmykam grać w Fallouta, tylko nie bij... :D
No kurna ja mam racje :P :lol: .smoczek:... a najweselej jest jak spieracie sie kto ma racje :D
hehe walka trzech gigantów :d:D:d
ja jestem nowym zarejestrowanym uzytkownikiem tego forum ale od pewnego czasu czytam posty i widze chyba najwiecej waszych odpowiedzi ( EL NINO, Pawek
, Rebe ) a najweselej jest jak spieracie sie kto ma racje :D
pozdrawiam
ja jestem nowym zarejestrowanym uzytkownikiem tego forum ale od pewnego czasu czytam posty i widze chyba najwiecej waszych odpowiedzi ( EL NINO, Pawek
, Rebe ) a najweselej jest jak spieracie sie kto ma racje :D
pozdrawiam
Nie zrozumiałeś do końca. Wszyscy trzej mamy to samo zdanie w tym temacie (takie mam wraźenie jak czytam powyźsze posty). Ja jedynie dodałem informację, która w moich oczach rozjaśnia odrobinę sytuację.
Natomiast tamto PS było OT...
POZDRAWIAM, Pawek.
Natomiast tamto PS było OT...
POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek – to o czym napisał EL NINO wynikało z odniennego rozłoźenia akcentów przy czytaniu. Bezsprzecznie – zasady wykładni się kłaniają – to o czym napisął EL NINO winno być podstawową informacją.
Natomiast ja zacząłem " za wysoko" i stad moja odpowiedź na post EL NINO.
Oczywiście, źe partycje ntfs nie będę widziane, ale nie jest to – co z bólem przyznaję kolejny raz – rozwiązanie odnoszace się do
Ps.
Nie wiem o co chodzi. Mogę natomiast na pewno stwierdzić , źe fakt istnienia odmiennych zdań nie ma nic wspólnego z demokracją i publicznym charakterem forum.
Natomiast ja zacząłem " za wysoko" i stad moja odpowiedź na post EL NINO.
Oczywiście, źe partycje ntfs nie będę widziane, ale nie jest to – co z bólem przyznaję kolejny raz – rozwiązanie odnoszace się do
.dyskietka ........ nie chce sie włączyć
Ps.
Nie wiem o co chodzi. Mogę natomiast na pewno stwierdzić , źe fakt istnienia odmiennych zdań nie ma nic wspólnego z demokracją i publicznym charakterem forum.
A czy to nie jest przypadkiem tak, źe bez znaczenia jest dla bootu z dyskietki czy NTFS, czy FAT. Tylko, źe później partycje nie będą widziane w wypadku NTFSa :roll: :P
Tak tylko raczyłem to wyjaśnić, bo koledzy tego nie napisali jeszcze.
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Ja Rebe dzisiaj nic złego nie zrobiłem (z resztą nigdy). Czasami jedynie mamy odmienne zdanie, ale to chyba normalne w demokratycznym państwie i publicznym forum. 8)
Tak tylko raczyłem to wyjaśnić, bo koledzy tego nie napisali jeszcze.
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Ja Rebe dzisiaj nic złego nie zrobiłem (z resztą nigdy). Czasami jedynie mamy odmienne zdanie, ale to chyba normalne w demokratycznym państwie i publicznym forum. 8)
Ganiony czy nie ganiony (kto Ci nawrzucal ? :P ), ale i tak nie wiadomo czy XP nie na NTFSie stoi :wink: .
EL NINO:Z pewnoscia musisz w biosie ustawic na botowanie komputera z floppy 1,4''.Artix:dyskietka startowa do dosa nie chce sie włączyć
Widźe, ze dziś jam jest "ganiony" – pewnie masz rację i od tego trzeba zacząć :oops:
Z pewnoscia musisz w biosie ustawic na botowanie komputera z floppy 1,4''.Artix:dyskietka startowa do dosa nie chce sie włączyć
Artix:jak zainstalować 98 na xp
moźe coś robie źle
jak uruchomić dosa
Było juź o ty pare razy
Ale dal przypomnienia
Najlepiej dać C w FAT zainstalować win 9X a na dysku logicznym
WIndows XP
Oczywiśćie moźna inaczej
ale najlepiej tak jak napisałe
Pozdrawiam
a system plików to ... ntfs i pewnikiem stąd całe zamieszanie.
Zaś o instalacji w9x po xp w sieci przewala isę pełno poradników.
Zaś o instalacji w9x po xp w sieci przewala isę pełno poradników.
Strona 1 / 1