...::::>>>> bezsensowne odpowiedzi na posty
Czy zdarzylo Wam sie czasami, ze na zadane pytanie uzyskaliscie odpowiedz w stylu:
Co sądzicie o takich odpowiedziach a w szczegolnosci o osobach, które takich odpowiedzi udzielają.
Proszę o szczere wypowiedzi.
___
JPJ
- "poszukaj na googlach"
- "było stosunkowo niedawno"
- "tak/nie"
- "uźyj opcji szukaj"
- "wystarczy poszukac"
- itp
Co sądzicie o takich odpowiedziach a w szczegolnosci o osobach, które takich odpowiedzi udzielają.
Proszę o szczere wypowiedzi.
___
JPJ
Odpowiedzi: 20
fije:Jasnowidz?
Krzychooo:Medium poprostu
Dziekuje, nie wiem co powiedziec.
fije:Moźe jakiś związek załoźymy, źeby nas nie chycili
Moze lepiej partie polityczna albo jakies stowarzyszenie.
Moźe jakiś związek załoźymy, źeby nas nie chycili :D Np Związek Partyzantów Polskich :D
Nie ma sprawy. Musimy się trzymać razem no nie, źeby nas "rekiny" niedpadły :lol:
Krzychooo:Musisz sie widze pilnować bo twoja przyszłość w gwia..tfu.. w postach zapisana :wink:
Dziękuje za troskę :D
fije:Jasnowidz?
Czemu odrazu jasnowidz??
Medium poprostu :D
Musisz sie widze pilnować bo twoja przyszłość w gwia..tfu.. w postach zapisana :wink:
Jasnowidz?
Nie strasze tylko przewiduje.
Straszysz mnie?? :D
fije:Zaraz z Tobą zadre, to juź będzie 2/3 Forum :D
Jeszcze troche i z calym forum.
fije:Ty tam wiesz na co mam szanse, a na co nie :D
Zaraz z Tobą zadre, to juź będzie 2/3 Forum :D
Jak ze mną to odrazu z "grupą trzymającą władze" :D
Ty tam wiesz na co mam szanse, a na co nie :D
fije:
A tak na marginesie u kogo sie załatwia te dopiski nad avatarem?
Ty i tak nie masz szans na podpis :D
Zadarłeś z władzami, ludźmi od "czarnej roboty" i 1/3 forum :lol:
wolałbym samym H.Heffnerem... ale kto wie... :wink: ile pensja miesieczna?? pomyśle jeszcze :D:D:D
Zazdrościsz?theboss78:Awansowales?
MaximBoskov:oki... a moge być VICE'TROLLEM... czy jusz ktoś se to zarezerwował????
Nie wolałbyś zostać np króliczkiem Playboya?? :D
– ludzie od "czarnej roboty" – siejący zamęt, czyli napedzajacy maszyne upominania i "coolturalnego" wymieniania poglądów.
– oki... a moge być VICE'TROLLEM... czy jusz ktoś se to zarezerwował????
:D:D:D
– oki... a moge być VICE'TROLLEM... czy jusz ktoś se to zarezerwował????
:D:D:D
Awansowales?fije:...kochanym TROLLEM forum jestem ja :D
fije:A tak na marginesie u kogo sie załatwia te dopiski nad avatarem?
U wladz.
A kim są ludzie od czarnej roboty??MaximBoskov:wdawanie sie w pyskówke z ludźmi od "czarnej roboty"
MaximBoskov:Wasz koffany TROLL :P
I mi sie tu nie podszywać, kochanym TROLLEM forum jestem ja :D
A tak na marginesie u kogo sie załatwia te dopiski nad avatarem?
hehehehehehehehehehehehehehehehehe... ale fajowy topik. to mozna se taki zalozyc i wszyscy beda radosnie i sympatycznie skakac sobie do oczu?? nie wiedziałem... teraz wiem do czego słuźy dział "o wszystkim"... do rąbania postów. czy to w formie ofensywnej przez niektórych czy teź w fromie ofensywno–defensywnej przez innych. mowie co uwaźam: osoby majace duuuuuzo postów – powinny być jako takimi autorytetami i przewodnikami dla osób szukających porad, ewentualnie chcących zaistnieć na forum. jezeli uwazaja sie za inteligentnych – powinni ignorowac róźnego typu zaczepki i wdawanie sie w pyskówke z ludźmi od "czarnej roboty" [czyli JA :D]... ponadto co do odsyłąnia do Googli. uwaźam ze jesli to forum jest po to aby pomagac ludziom, to niech osoby które znają sie na rzeczy niech pomagaja. i niech ewentualnie odsyłają do rozwiazan problemów do podobnych[lub tych samych problemów, nizli do Googli]. wiadomo merytorycznie archiwum jest to dalej spójna czesc FORUM. z drugiej strony istnieje mozliwosc ze osoba chcaca sobie nalapac posty [aby sie przesunąc w urojonej hierarchi uzytkownikow] zaklada kolejny z serii temat – "mam blastera... help!!!" i czeka na rozwój wydarzeń. następnie pluje sie na maxa do wszystkich upominających [w mniej lub bardziej uszczypliwy cokolwiek sposób] źe jej nie chcą pomóc... ponadto niech ludzie nie zaprzeczają ze niektórzy stoją murem za sobą jest pare osób których działalność latwo zinterpretowac jako "zakonspirowana działalność bytowa" – czyli mam xxxx postów, jakis tam status i mam wsio w du****e. takie osoby powinny własnie poszerzać szeregi "konkretnych" forumowiczów, szukać rozwiązań... jednym słowem działać na całej szerokości FORUM... inaczej zaniedługo moźna zacząć określać takie osoby mianem "Administracji Forum". Ja natomiast wolałbym aby nazywać je "ESKADRA FORUM"... a jesli te google są takie zarąbiste i najprościej jest wszycho znaleźć własnie tam... to zamknijmy FORUM...
moźe komuś będzie sie to przeczytać... bo mi nie :D:D:D Wasz koffany TROLL :P
moźe komuś będzie sie to przeczytać... bo mi nie :D:D:D Wasz koffany TROLL :P
Tyle powaźnych problemów do rozwiązania a Wy tu o dupie Maryni... :mrgreen: :lol:
A nie zdajecie sobie sprawy ze duzo szybciej i latwiej sie szuka w google niz psze na forum?? Jak ktos daje na forum pytanie to zazwyczaj oznacza ze niew umie znalezc i potrzebuje pomocy. Przeciez dobor frazy do wyszukania to nie jest wcale takie latwe zajecie. (chyba ze ma sie w odruchu).
Pozdro
Pozdro