.::Dlaczego??::.
Dlaczego zostałam wyrzucona z forum?? ???
Odpowiedzi: 17
Czego oczekujesz ? Co mam Ci napisac ? Z Bogiem ? Dobra. Z Bogiem. I jeszcze: krzyz Ci na droge.maniaczka_xp:nie to co u mnie...tam przynajmniej mozna pogadac o wszystkim i o niczym
zalezy kto
Ja teź miałem 5 z informatyki w zeszłym roku, a głównym tematem zajęć było: róbta co chceta. To znaczy, źe jestem hakerem, programistą czy jeszcze kimś innym :roll: ?
maniaczka_xp:el nino nie przesadzaj ja zauwazylam, ze na tym forum siedza sami sztywniacy
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=8447&highlight=dowcipy :mrgreen: nieprawda
el nino nie przesadzaj ja zauwazylam, ze na tym forum siedza sami sztywniacy nie to co u mnie...tam przynajmniej mozna pogadac o wszystkim i o niczym wiec nie wmawjaj mi ze przynudzam. człowieku zabaw sie jak normalny czlowiek!!!
Guzik mnie obchodzi jak to odebralas. Nudzisz.
co ta ironia miala znaczyc?? odebralam ten text jako ironie
Ja mam 5 z wuefu, ale za kaczke dla profesorki na swieta Wielkiejnocy. Klopoty sprawia mi nawet numerek na tylnym siedzeniu w maluchu – nogi wystaja mi przez lufciki. Czy mozna przyjac ze jestem sprawny fizycznie ?maniaczka_xp:sorki mam 5 z inf
BTW, mozesz podeslac opinie woznego.
się wie... :roll: co mam jeszcze powiedziec bo nie mam o czym pisac....nuuuuuudy
IMO inteligencja nie sprowadza się do wiedzy, tylko do racjonalnego myślenia, i wyciągania daleko idących wniosków.maniaczka_xp:no cóź, pamiętam jak ktoś mi w necie powiedzial źe nie znam się na komputerach....sorki mam 5 z inf...czy mam jeszzcze jakies dowody przedstawiac??
co do mojej inteligencji??
no cóź, pamiętam jak ktoś mi w necie powiedzial źe nie znam się na komputerach....sorki mam 5 z inf...czy mam jeszzcze jakies dowody przedstawiac??
maniaczka_xp:wypraszam sobie... ja nie mam niskiej inteligencji..
Wierzymy na słowo :roll: , coź nam bowiem pozostaje
wypraszam sobie... ja nie mam niskiej inteligencji.. No cóź niektórzy uwaźają siebie za alfa i omegę... Ja sobie nie źycze takich uwag pod moim adresem
ty z koluszek wiesz co masz racje..ja z lodzi ty z koluszek wiec nic do mnie ok??
ty z koluszek wiesz co masz racje..ja z lodzi ty z koluszek wiec nic do mnie ok??
jak dla mnie inteligencja usera niska. Zadaje głupie pytania. Ale siedze cicho. Ja jestem z Koluszkek a ona z Łodzi. Jeszcze mnie shakuje :)
moźe to dlatego?? :
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44575&highlight=
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44575&highlight=
Ja z kolei nie wiem po co te kropki, dwukropki i inne duperela na początku i koncu w nazwie tematu? Ma to jakis cel? Moze moda taka?
Nie chcę przedwcześnie wyrokować, ale skoro kara jest trzeba to odsiedzieć, nowego konta w tym czasie zakładać się nie powinno. Chyba nie chciałabyś, źeby Twój IP na liscie w banicji się znalazł?
Nie chcę przedwcześnie wyrokować, ale skoro kara jest trzeba to odsiedzieć, nowego konta w tym czasie zakładać się nie powinno. Chyba nie chciałabyś, źeby Twój IP na liscie w banicji się znalazł?
Ponoć to nie jest ładnie odpowiadać pytaniem na pytanie, ale....... czy tym razem poza bezmyślnym klikaniem przy rejestracji nie tylko potwierdziłaś,źe zgadzasz się na warunki uczestnictwa,ale i regulamin przeczytałaś i zrozumiałaś ?
Jeźlei nie to i to nowe konto długo nie będzie aktywne. Pomijam przy tym taki drobiazg jak załoźenie go celem obejścia bana.
Jeźlei nie to i to nowe konto długo nie będzie aktywne. Pomijam przy tym taki drobiazg jak załoźenie go celem obejścia bana.