...

Mam pytanko:
Czy dałoby się jakoś tak schować program grę zeby nie było jej widać ani w pasku zadań ani w tray :?:

Edit: Oczywiście za pomoca jakiegoś programu :wink: .

Odpowiedzi: 18

Anonymous:
To tyle.
Prosze jaki laskawca. Skonczyl. Znam juz takiego jednego, ktory konczy posty w ten sposob i uwaza ze madrosci napisal. Ale tylko mu sie wydaje.
Anonymous:
Więc zamiast ubliźać userom – zamilcz !
Czegos widze nie rozumiesz. Nie Ty bedziesz mi mowil kiedy mam sie odezwac a kiedy milczec. Cienki bolus byles, jestes i bedziesz. Ja moge jedynie do kosciolka isc i na msze dac. Za Twoje zdrowie oczywiscie, bo niczego wiecej Ci nie przybedzie. Jak to mowia: i z pustego Salomon nie naleje.
Anonymous:
...Tys mi partner do rozmowy.

Ani mi się śni partnerować w rozmowie komuś takiemu
A nie mowilem, ze trzeba rozumu uzyc aby cokolwiek zrozumiec ? Ciebie widze pokaralo i jednego zdania po polsku nie potrafisz zrozumiec:
EL NINO:
... nie czuje, ze Tys mi partner do rozmowy.
Wytlumaczyc ? Dasz rade zrozumiec ? Wiem ze cud musialby sie stac, ale postaraj sie.

Jeszcze jedno – nie zabieraj glosu, skoro nie masz nic do powiedzenia. Czytales regulamin ?
EL NINO
Dodano
15.05.2004 00:51:47
Poki tu jest ten ****, to bedzie sobie uzurpowal, bo mu sie we flakach przewraca przy czytaniu niektorych "madrosci".

A co nas twoje flaki obchodzą ? JEST REGULAMIN I BASTA !
No chyba,źe ciebie nie dotyczy.
Po pierwsze, nie lubie powtarzac pewnych rzeczy po dziesiec razy...

Więc zamiast ubliźać userom – zamilcz !
Tak Ci sie tylko wydaje, a ja tez pozdrawiam cale Piekary

NIETRAFIONY ! Ale ciepło...

...Tys mi partner do rozmowy.

Ani mi się śni partnerować w rozmowie komuś takiemu
Ano widze po takich postach, ze autor raczej nie posluguje sie mozgiem, czy co tam ma w miejscu gdzie domyslnie mozg ma sie znajdowac.

Uwaźasz źe taka odpowiedź jest w porządku ?
Bo ja nie, inni zresztą teź :
EL NINO napisał:
Np.: "*** ze mnie" .
o proszę, nasz "szanowny" EL NINO znów zabłysnął – gratuluję

A jeśli jeszcze nie zajarzyłeś o co chodzi – Forum to nie twój prywatny folwark, obowiązują jakieś zasady (wide regulamin) i fajnie by było gdybyś się teź do nich stosował. Twoje prywatne animozje (i mądrości) nikogo nie interesują.
To tyle.
Anonymous
Dodano
14.05.2004 19:18:39
*up*
Oj stary troche tego by było.

A zresztą temat do zamknięcia Dzieki "Pawek".
I nie ma co się juź rozczulać.
A kolejne posty to nic innego tylko nabijanie postów
:!:

EL NINO:

A programy do ukrywania z traya to:
http://www.traywizard.com/
http://www.pssoftlab.com/pstf_info.phtml – PS Tray Factory

The evaluation version you download is free to use for up to 20 days, after which you must either uninstall it, or purchase the full version of the product.

Temat mogłem nazwać "Za Free" bo trudno się domyślić źe nie będe wykładał $24.95 USD LOL :!: za jakiś osrany prograimk.
Lord Fox
Dodano
13.05.2004 21:07:05
Anonymous:
Czytam, i przecieram oczy ze zdumienia, źe taki **** uzurpuje sobie prawo do wytykania błędów innym.
Poki tu jest ten ****, to bedzie sobie uzurpowal, bo mu sie we flakach przewraca przy czytaniu niektorych "madrosci".
Anonymous:
Ulźy sobie, a potem się zmywa po angielsku
Po pierwsze, nie lubie powtarzac pewnych rzeczy po dziesiec razy, a po drugie jakos nie czuje, ze Tys mi partner do rozmowy.
Anonymous:
Od jakiegoś czasu się nie loguję i EL NINO moźe mnie ****** Pozdrawiam wszystkich oprócz EL NINO !
Tak Ci sie tylko wydaje, a ja tez pozdrawiam cale Piekary :P .
Lord Fox:
W dodatku wszyscy pierdo**** źe mógłbym nazwać temat inaczej ale po kiego grzyba, przecieź i tak nikomu to się nie przyda.
Bo tego wymagaja pewne zasady ktore jak widze sa Ci obce. Zapoznaj sie z netykieta, zapoznaj sie ze strona rtfm.bsdzine.org i zacznij w koncu stosowac.
Lord Fox:
Ja bym wam coś dopier** ale nie będe przesadzał bo EL NINO zabanuje moje 2 czy juź 3 konto.
Tym razem juz nie konto, ale caly zakres IP.

A programy do ukrywania z traya to:
http://www.traywizard.com/
http:// www.pssoftlab.com/pstf_info.phtml – PS Tray Factory
EL NINO
Dodano
13.05.2004 15:43:53
Anonymous:
.........
Od jakiegoś czasu się nie loguję i EL NINO moźe mnie ******

Pozdrawiam wszystkich oprócz EL NINO !

Cziźby ? – są jeszcze jakie IP i inne wynalazki .
Rebe
Dodano
13.05.2004 13:18:24
Lord Fox:
Ja bym wam coś dopier** ale nie będe przesadzał bo EL NINO zabanuje moje 2 czy juź 3 konto.

EL NINO cię zabanował ?
Czytam, i przecieram oczy ze zdumienia, źe taki **** uzurpuje sobie prawo do wytykania błędów innym. Z jego odpowiedzi moźna wywnioskować, źe koleś ma jakieś problemy, a jako lekarstwo na nie, uźywa tego forum do ubliźania ludziom.
Ulźy sobie, a potem się zmywa po angielsku http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=15490
Od jakiegoś czasu się nie loguję i EL NINO moźe mnie ******

Pozdrawiam wszystkich oprócz EL NINO !
Anonymous
Dodano
13.05.2004 13:02:54
e...tam. Wystarczy zainstalować jakie VMWare czy inne VirtualPC lib twoOStwo i problem niknie w całości :lol:

To jest odpowiedź cąlkowicie zgodna z ideą treści pytania – jakby ktoś miał wątpliwości. warunki podane przez Autora będą bowiem spełnione.

Co nie zmienia faktu, źe zarówno tytuł podany przez
Lord Fox–a jak i EL NINO oddają treść problemu w dokładnie takim samym stopniu.
Rebe
Dodano
13.05.2004 09:11:20
To chyba nie to o czym piszesz, ale warto sprawdzić działanie :idea:
Pawek
Dodano
13.05.2004 01:48:27
Pawek:
Najpierw piszesz o całkowitym chowaniu, teraz tylko do traya... Zdecyduj się :?

Sry, całkowie chowanie teź mi się nie wydaje moźliwe, ale miałem na myśli o nie całkowitym chowaniu.

Zacznijmy od początku:
:arrow: Miałem taki program który po naciśnięciu prawokilka (pasek tytułu) miał opcję "Minimalize to tray" czy coś takiego, po zminimalizowaniu danej aplikacji chowała się do tray...potem była opcja w tym programie źe moźna było schować tą aplikację i nie było jej widać ani w tray ani w pasku zadań.
A była tylko ikonka tego programu.

PS
Chyba jaśniej nie moźna :wink:.
Lord Fox
Dodano
13.05.2004 01:31:21
Najpierw piszesz o całkowitym chowaniu, teraz tylko do traya... Zdecyduj się :?
Pawek
Dodano
13.05.2004 01:19:36
EL NINO:
Np.: "*** ze mnie" :mrgreen: .
o proszę, nasz "szanowny" EL NINO znów zabłysnął – gratuluję
Thomas
Dodano
13.05.2004 01:17:44
EL NINO:
Lord Fox:
Na a co miałem napisać :?:
Np.: "*** z EL **** :lol:" :mrgreen: .

Dzieki !FY! :twisted:

A w temacie chodzi mi o to taki program który ukryje dany program w tray ale podstawiając swoją ikonkę (czy w sobie) Kiedyś coś takiego miałem ale zapomniałem jak to się nazywało.

PS
Tu na tym forum to jakieś bezprawie jest :roll: piszecie wogóle nie na temat tylko nabijając sobie posty.
W dodatku wszyscy pierdo**** źe mógłbym nazwać temat inaczej ale po kiego grzyba, przecieź i tak nikomu to się nie przyda.
Lord Fox
Dodano
13.05.2004 00:40:48
EL NINO:
Lord Fox:
Np.: "*** z EL **** :lol:" :mrgreen: .

Dzieki !FY! :twisted:

A w temacie chodzi mi o to taki program który ukryje dany program w tray ale podstawiając swoją ikonkę (czy w sobie) Kiedyś coś takiego miałem ale zapomniałem jak to się nazywało.

PS
Tu na tym forum to jakieś bezprawie jest :roll: piszecie wogóle nie na temat tylko nabijając sobie posty.
Lord Fox
Dodano
13.05.2004 00:40:48
Na moja wiedzę nie ma takiej moźliwości. A topic faktycznie mogłeś nazwać lepiej...
Pawek
Dodano
13.05.2004 00:31:01
Lord Fox:
EL NINO
Dodano
13.05.2004 00:30:41
Lord Fox: