.
Mam pytanie:
Uźywałem takich programów do odzyskiwania danych tj. Recover My Files; PC Inspector File Recovery; File Scavenger 3; FileRecoveryAngel; File Archive Rescue Pro i File Recover.
Jeśli plik był na dysku D: to kaźdy z tych programów nakazuje aby plik przy odzyskaniu był skopiowany na inny dysk, w tym przypadku na C:
Jeśli dysk C: to NTFS a dysk D: to FAT32 to odzyskanie jakiegokolwiek plik jest moźliwe z tym iź po uruchomieniu pliku nic się nie dzieje. Odzyskałem pliki *.mp3 *.avi i źaden nie działa czy to w Winampie czy w Windows Media Player.
Czy to jest spowodowane tym iź dysk C: to NTFS a dysk D: to FAT32 ?
Uźywałem takich programów do odzyskiwania danych tj. Recover My Files; PC Inspector File Recovery; File Scavenger 3; FileRecoveryAngel; File Archive Rescue Pro i File Recover.
Jeśli plik był na dysku D: to kaźdy z tych programów nakazuje aby plik przy odzyskaniu był skopiowany na inny dysk, w tym przypadku na C:
Jeśli dysk C: to NTFS a dysk D: to FAT32 to odzyskanie jakiegokolwiek plik jest moźliwe z tym iź po uruchomieniu pliku nic się nie dzieje. Odzyskałem pliki *.mp3 *.avi i źaden nie działa czy to w Winampie czy w Windows Media Player.
Czy to jest spowodowane tym iź dysk C: to NTFS a dysk D: to FAT32 ?
Odpowiedzi: 2
A ja mam problem , a mianowicie mam Programik PC Inspector Smart Recovery i zźucałem sobie zdjecia częśc odzyskałem i dzisiaj zźucałem znowu zapomnałem sie i znowu zźuciłem do tego samego katalogu co poprzednio i znikły mi zdjęcia poprzednie :( czy jest jakis sposób aby je teraz odzyskać ,prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
ostatnio odzyskiwał pliki dla kolegi z uszkodzonych partycji FAT32 a ja uźywam JFS, który jest całkowice róźny od fat32 – poszło bez problemów przy uźyciu aplikacji, o której pisałem w tym wątku – odzyskuje teź avi i mp3
niestety duźe pliki często odzyskują się wadliwie
niestety duźe pliki często odzyskują się wadliwie
Strona 1 / 1