.
adi007, proszę wywalić z podpisu te wszystkie obrazki bądź zostawic tylko jeden nie przekraczajacy 15KB.
Odpowiedzi: 20
A po co komu sygnatura na "polowe" strony www ? 8)
A moim zdaniem, takie kolorowanki w postach jakie uprawiasz, to zwykle buractwo. Mogles jeszcze powiekszyc czcionke ze trzy razy.
P.S. Seeker, u Rebego w tym roku jest jak na Majorce. Sniegu malo a i tempertury z 10–15 stopni mniejsze jak u mnie :P . Smiga skubany po miescie w krotkich gaciach :mrgreen: .
P.S. Seeker, u Rebego w tym roku jest jak na Majorce. Sniegu malo a i tempertury z 10–15 stopni mniejsze jak u mnie :P . Smiga skubany po miescie w krotkich gaciach :mrgreen: .
Moim zdaniem avatarki takie jak ludzie maja sa dobre. Ale sygnaturki to niektorzy maja duzo za duze prada?
EL NINO:BTW, tych grabkow nie daruje. Nowiuskie byli :P .
Nie jęcz :lol: szufle do śniegu se spraw i w ferie do Rebego śmigaj – jak się dokopiesz daj znać to przyjadę :wink: :lol:
A bo u Niego cieplej niz u mnie :mrgreen:
BTW, tych grabkow nie daruje. Nowiuskie byli :P .
BTW, tych grabkow nie daruje. Nowiuskie byli :P .
aligator:No i powiedz no EL czegoś się tak do tego bidnego Slaya przypieprzył :wink:
Bo zabrałem mu wiaderko i grabki :mrgreen:
Musi się teraz bidulek gołymi łapkami grzebać w piaskownicy :D
EL NINO:Dzieci i ryby glosu nie maja. Tym bardziej takie cudoki bez dupy :mrgreen: .
No i powiedz no EL czegoś się tak do tego bidnego Slaya przypieprzył :wink:
Dzieci i ryby glosu nie maja. Tym bardziej takie cudoki bez dupy :mrgreen: .
EL NINO:Rozumiem, ze zdajecie sie na mnie, jesli chodzi o ostateczny dopuszczalny rozmiar obrazkow w podpisie ?
NIE
EL NINO:Rozumiem, ze zdajecie sie na mnie, jesli chodzi o ostateczny dopuszczalny rozmiar obrazkow w podpisie ?
Tak
Taa, źeś się EL NINO przestraszył i usunął avatar?Czy lunatykowałeś dzisiaj nad ranem?
Rozumiem, ze zdajecie sie na mnie, jesli chodzi o ostateczny dopuszczalny rozmiar obrazkow w podpisie ?
Rozumiem, ze zdajecie sie na mnie, jesli chodzi o ostateczny dopuszczalny rozmiar obrazkow w podpisie ?
A co moźna takim obrazkiem przekazać ?
NIC.
A są jeszcze modemowcy i ludzie korzystając z GPRS'u.
NIC.
A są jeszcze modemowcy i ludzie korzystając z GPRS'u.
gusioo:IMVHO powinno być zabronione umieszczanie obrazków w sygnaturze.
A IMHO nie powinno to być zabronione :P
EL NINO:gusioo, sadze ze rozmiar 468x80 jest zdecydowanie za duzy. To przerost formy nad trescia.
Ja równieź – ale jak juź ktoś koniecznie potrzebuje ?
IMVHO powinno być zabronione umieszczanie obrazków w sygnaturze.
IMO obojetnie czy bedzie to 6 obrazkow czy tez tylko jeden. Wazne, aby lacznie nie przekroczyly ograniczen.damiancore:EL NINO:Obrazki w podpisie
.
.
maksymalna "wage" wprowadzic rowniez 10 do 20KB, a maksymalny rozmiar to: wysokosc 100–150 pikseli i szerokosc 200–300 pikseli
Chciałbym jeszcze źeby tez została wyjaśniona kwestia ich ilości. Otóź mam na myśli np zakaz wstawienia 6 obrazków umieszczony jeden pod drugim(oczywiście ich łączna waga sie mieści w ograniczeniach i rozmiar kaźdego z osoban teź.)
Kto powiedzial, ze beda osoby uprzywilejowane ? Jesli wprowadzamy jakies zasady, beda one obowiazywac kazdego bez zadnych wyjatkow.damiancore:Chicałbym jeszcze dodac, źe moim skromnym zdaniem, ograniczenie to winno obowiązywac wszystkich, bez względu na staź, ilośc napisanych postów, sympatię , czy rangę na forum.
gusioo, sadze ze rozmiar 468x80 jest zdecydowanie za duzy. To przerost formy nad trescia.
aligator:To to, rzecz oczywista, nie musisz gusioo wazelinować :lol: :mrgreen:
Jakbym śmiał – jeszcze Cie zemdli do kuńca i se 'gawre' zapaskudzisz :wink:
aligator:i z przyjemnością patrzę jak się dopieprzasz do delikwenta :D
Znaczy wygarnąć mu w Twoim imieniu ?
aligator:Bobi, tak mnie się zdaje źe fikasz do mnie :?: :lol:
Masz racje :lol: (tylko mnie od wazeliniarzy nie zwymyślaj), korzystam z okazji źeś sie z zimowego letargu przebudził, w koncu następna okazja dopiero na wiosne ;]
gusioo:
aligator ma rację.
To to, rzecz oczywista, nie musisz gusioo wazelinować :lol: :mrgreen:
No ale jak zobaczysz jakiegoś trola co to sobie przykładowo w podpisie lub w avatarze np. zdjęcie papieźa umieści to milczę jak grób i z przyjemnością patrzę jak się dopieprzasz do delikwenta :D
Bobi:...kto by pomyślał, źe się tak alego boisz
Bobi, tak mnie się zdaje źe fikasz do mnie :?: :lol: