Życzenia świąteczne
Witam.
Mam problem w dniu 24 grudnia (wigilia) wiele osób składa sobie źyczenia. Wpadłem na pomysł załoźenia tematu w kturym moźna wpisywać źyczenia a potem wszyscy (którzy mają z tym problemy) mogli by wykorzystywać to na tą okoliczność.
Zapraszam do wisywania krótkich źyczeń.
Mam problem w dniu 24 grudnia (wigilia) wiele osób składa sobie źyczenia. Wpadłem na pomysł załoźenia tematu w kturym moźna wpisywać źyczenia a potem wszyscy (którzy mają z tym problemy) mogli by wykorzystywać to na tą okoliczność.
Zapraszam do wisywania krótkich źyczeń.
Odpowiedzi: 11
theboss78:No pewno.Czlowiek nie bylby taki zeby sobie nowe sanki sprawic. :mrgreen:
BTW Zauwazylem ze Ty Gagman ciagle mrugasz.
Mrugaja tez lampki gdy sie zaczynaja wypalac. Za jakis czas wogole zgasnie :roll:. Ale jak gwiazda (supernowa) powroci w wielkim stylu :D
Gagman:RzEmIeN:Zauwazyliscie to ze wiekszosc uzytkowniow pozmieniała swoje loga na swiateczne :wink:
nawet theboss se w avatara sanie wrzucił :P
No pewno.Czlowiek nie bylby taki zeby sobie nowe sanki sprawic. :mrgreen:
BTW Zauwazylem ze Ty Gagman ciagle mrugasz.
RzEmIeN:Zauwazyliscie to ze wiekszosc uzytkowniow pozmieniała swoje loga na swiateczne :wink:
nawet theboss se w avatara sanie wrzucił :P
Mateuszpi:Mam problem w dniu 24 grudnia (...)
To jak masz problem to moźe to Ci pomoźe
:arrow: http://zyczenia–swiateczne.smshub.pl/
syśkiego dobrego :wink:
RzEmIeN:Zauwazyliscie to ze wiekszosc uzytkowniow pozmieniała swoje loga na swiateczne :wink:
W koncu tak dlugo oczekiwane swieta i mikołaj :wink:
Zauwazylismy.
Zauwazyliscie to ze wiekszosc uzytkowniow pozmieniała swoje loga na swiateczne :wink:
1. Chodziło mi o pisanie źyczeń które moźna potem składać a nie składanie ich teras na forum – ale swoją drogą to tesz niegłupi pomysł więc:
Wszystkiego najlepszego z okazji najbiźszych świąt i Szczęśliwego NOWEGO 2005 ROKU dla wszystkich administratorów tego forum i oczywiście dla wszystkich którzy to forum odwiedzają.
2.
Dlaczego zawcześnie. Przeciez święta jusz za niecały tydzień (5 dni)
Wszystkiego najlepszego z okazji najbiźszych świąt i Szczęśliwego NOWEGO 2005 ROKU dla wszystkich administratorów tego forum i oczywiście dla wszystkich którzy to forum odwiedzają.
2.
gusioo:Pomysł fajny tylko zdeka za wcześnie :lol:
Dlaczego zawcześnie. Przeciez święta jusz za niecały tydzień (5 dni)
gusioo:Pomysł fajny tylko zdeka za wcześnie :lol:
Czy za wczesnie ja juz mysle co by tu powiedziec. Wiec pomysl fajny, ........... Tylko prosze o jakeis sensowne odpowiedzi :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wlasnie chcialem to napisac :(((( no to sie dolaczam do zyczen :D
Pomysł fajny tylko zdeka za wcześnie :lol:
Strona 1 / 1