Zwiekszanie liczby portów TCP w win XP
Witam
Kiedyś miałem taki mały programik który zwiekszał ilość portów TCP do 100 w windows Xp. Nazywał sie chyba evil ale nie jestem pewien, szukałem na google i nic nie moge znaleść. Czy ktoś ma link do takiego programu, lub czegoś w tym stylu??
Kiedyś miałem taki mały programik który zwiekszał ilość portów TCP do 100 w windows Xp. Nazywał sie chyba evil ale nie jestem pewien, szukałem na google i nic nie moge znaleść. Czy ktoś ma link do takiego programu, lub czegoś w tym stylu??
Odpowiedzi: 3
Co nie działa? Xp–Antispy? Działa, ale trzeba zaopatrzyć się w odpowiednią jego wersję.
Download: klik
Mozesz – jak wspomniał Rebe – zwiększyc limit połączeń ręcznie modyfikując samodzielnie rejestr, TcpNumConnections w wyszukiwarkę wpisz, a dowiesz się szczegółów.
Download: klik
Mozesz – jak wspomniał Rebe – zwiększyc limit połączeń ręcznie modyfikując samodzielnie rejestr, TcpNumConnections w wyszukiwarkę wpisz, a dowiesz się szczegółów.
Hm ale on chyba do XP Professional SP2 nie dziala... czy rada na to jest np EventID 4226?
Chyba nie ilość portów, a limit połaczeń – choćby Xp–Antispy. Choć ownie odbrze mozna to z ręki zrobić zmieniając wartość w rejestrze – szczegóły, jak to zwykle, w archiwum.
Strona 1 / 1