Zwalniane filmiku
Witam.
Mam prośbe czy ktoś zna jakiś program, który zapisałby film w zwolnionym tempie, chodzi mi dokładnie o to, źe naprzykład jak chce obejrzeć sobie jakiś filmik w zwolnionym tempie to musze zwalniać to suwakiem w Vplayer'ze. A chce, aby odrazu po odpaleniu był zwolniony...
Mam prośbe czy ktoś zna jakiś program, który zapisałby film w zwolnionym tempie, chodzi mi dokładnie o to, źe naprzykład jak chce obejrzeć sobie jakiś filmik w zwolnionym tempie to musze zwalniać to suwakiem w Vplayer'ze. A chce, aby odrazu po odpaleniu był zwolniony...
Odpowiedzi: 7
problemów ciąg dalszy... mam filmik kolejny, niestety jest dosyć ciemno, no i tutaj pojawia sie problem on musi być na tyle jasny aby było wszysko OK widać, niby nawet teraz coś widać ale trzeba sie troszke przyjrzeć, proszę o podanie nazwy sprawnego programu do takiej obróbki albo poprostu podanie swojego maila i ja wyśle ten filmik ;p i podjęcie sie takiego rozjaśnienia ;p
ano chyba ze takpIEKAr:gieras:] no to przeciez w programie do obrobki filmu z kamery, jest pelno opcji, chocby zwalnianie tempa. Kumpel obrabia, to uzywa Pinnacle
film nakręcam aparatem cyfrowym, a za bardzo na jego opcjach sie nie znam, i nawet jeźeli taka opcja jest to ja o niej nie wiem ;p
gieras:] no to przeciez w programie do obrobki filmu z kamery, jest pelno opcji, chocby zwalnianie tempa. Kumpel obrabia, to uzywa Pinnacle
film nakręcam aparatem cyfrowym, a za bardzo na jego opcjach sie nie znam, i nawet jeźeli taka opcja jest to ja o niej nie wiem ;p
no to przeciez w programie do obrobki filmu z kamery, jest pelno opcji, chocby zwalnianie tempa. Kumpel obrabia, to uzywa PinnaclepIEKAr:Nakręcam demo, no a niestety jak robie Varial Flipa to widać jakby to był zwykły Shove–It, więc spowolnienie rozwiąźe problem ;p
Nakręcam demo, no a niestety jak robie Varial Flipa to widać jakby to był zwykły Shove–It, więc spowolnienie rozwiąźe problem ;p
Właściwie to po co ci to?
Strona 1 / 1