zrzera mi pamiec!!:(
hej mam problem kiedy jak siedze w necie strasznie zrzera mi pamiec z dysku c co sie dzieje mialam 3 gb wolnego na dysku c a po wejsviu do neta i posiedzeniu troche czasami spada mi do 250 mb.... skanoewalam kompa ad awarem kasperskim i nic nie znalazlo... co jest i czego to wina...?? pomozcie...:(
Odpowiedzi: 1
Alt+Ctrl+Delete gdzie sprawdź jaki proces jest zasoborzerny gdzie sprawdz jego PID, następnie start-> uruchom-> CMD
tasklist /svc
Strona 1 / 1
ale tu nie chodzi o procesy tylko o to ze jak wlacze przegladarke i siedze troche w necie zaczyna mi uciekac wolne miejsce z dysku C (systemowy) mialam ponad 3 gb a chwilami robi sie 200mb... <br />co do tego uruchom cmd tasklist... to co mam tam sprawdzic?? wyskoczyly mi procesy i to wszytsko a alt+ctrl+del tez nie wiem co to PID...<br />moze jakis robal siedzi i przy polaczeniu z netem zrzera pamiec...?? czym to przeskanowac??
Sprawdź sobie loga HIjacka (szczegóły masz w przyklejonych tematach w dziale Bezpieczeństwo). Sprawdź też który katalog tak "puchnie" - może da to jakąś wskazówkę co do drogi dalszego postępowania.<br />