zrzera mi pamiec!!:(

hej mam problem kiedy jak siedze w necie strasznie zrzera mi pamiec z dysku c co sie dzieje mialam 3 gb wolnego na dysku c a po wejsviu do neta i posiedzeniu troche czasami spada mi do 250 mb.... skanoewalam kompa ad awarem kasperskim i nic nie znalazlo... co jest i czego to wina...?? pomozcie...:(

Odpowiedzi: 1

Alt+Ctrl+Delete  gdzie sprawdź jaki proces jest zasoborzerny gdzie sprawdz jego PID, następnie start-> uruchom-> CMD

tasklist /svc

De Niro
Dodano
23.08.2006 14:38:28
  • megusia 23.08.2006 18:34:02

ale tu nie chodzi o procesy tylko o to ze jak wlacze przegladarke i siedze troche w necie zaczyna mi uciekac wolne miejsce z dysku C (systemowy) mialam ponad 3 gb a chwilami robi sie 200mb... <br />co do tego uruchom cmd tasklist... to co mam tam sprawdzic?? wyskoczyly mi procesy i to wszytsko a alt+ctrl+del tez nie wiem co to PID...<br />moze jakis robal siedzi i przy polaczeniu z netem zrzera pamiec...?? czym to przeskanowac??

• Żółty 23.08.2006 20:26:30

Sprawdź sobie loga HIjacka (szczeg&oacute;ły masz w przyklejonych tematach w dziale Bezpieczeństwo). Sprawdź też kt&oacute;ry katalog tak &quot;puchnie&quot; - może da to jakąś wskaz&oacute;wkę co do drogi dalszego postępowania.<br />

megusia
Dodano:
23.08.2006 14:10:14
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1