Zobaczcie jaki komp !!
Tu jest komputer wystawiony do licytacji http://komputery.wp.pl/aktualnosci.html?wid=366420
PS:Gdybym miał taki zestaw to bym chyba nie wychodził z pokoju !! Ciekawe ile on ma punktów w 3Dmark 2003 .
PS:Gdybym miał taki zestaw to bym chyba nie wychodził z pokoju !! Ciekawe ile on ma punktów w 3Dmark 2003 .
Odpowiedzi: 11
za taką kase to bym sobie złoźył wcale niegorszego i jeszcze by zostało liczy sie cel :!:
ale foto i opis robi wraźenie :!:
ale foto i opis robi wraźenie :!:
Krzychooo:
a takie pytanko – po co mu 2 monitory :?: :?: :?:
przecieź się nierozdwoję :lol:
W domu nie ,ale w profesjonalnym zastosowaniu to bardzo się przydaje.
Ja tam z pokoju Pentagonu nie mam zamiaru robić :lol:
Drugi by sie opchnęło i bym sobie piąty dysk dokupił i jeszcze ze 4 klawiatury bo w Matrixie mieli tez duzo klawiatur :mrgreen:
Drugi by sie opchnęło i bym sobie piąty dysk dokupił i jeszcze ze 4 klawiatury bo w Matrixie mieli tez duzo klawiatur :mrgreen:
A co niechciałbyś dwóch monitorów i to takich jak tam są ? Oglądałeś Matrixa ? Zobacz ile tam mieli przed sobą monitorów :D
a takie pytanko – po co mu 2 monitory :?: :?: :?:
Kto moźe sobie pozwolić na kupno takiego kompa ? Napewno nie Ja :/
Ja chce takiego pod choinke 8)
A kazdy zapie... jak tylko moze, zeby byc na biezaco z nowinkami :))) Nie idzie wyrobic. Mysle, ze u nas za rok to bedzie jeszcze niezla maszyna.
Tak za rok to bedzie normalka . Ale jak bedzie wyglądał za rok taki super domowy komp dla gracza ? Moźe bedzie cztery Hdd po 5 Tb a nie po 250GB .
Za rok będzie to po prostu przeciętny komp :D :twisted:
Ale faktycznie niezła maszyna.
Ale faktycznie niezła maszyna.
:shock: :shock: :shock: :shock: zajefany komputer
Strona 1 / 1