Zniszczona płyta MS WIN XP
Witam!
Mam paly problem, zniszczylem plyte z windowsem xp, a wzasadzie zrobil to moj cd-rom, plyta pekla na pol kiedy chcialem instalowac system. Chcialem sciagnac z neta obraz plyty, ale sa same wersje corporate i nie moge w nich uzyc mojego klucza, a pirata nie chce miec. Czy ma ktos moze jakis namiar na obraz plyty instalacyjnej windowsa xp, takiego w ktorym moge uzyc oryginalnego klucza. Zaznaczam ze mam zakupiony system windows xp w wersji OEM i prosze bardzo nie umieszczac komentarzy w typie: "jestes zlodziejem, piratem itd".
Z gory dzieki za pomoc :D
Odpowiedzi: 2
zadzwoń do MS, powiedzą Ci, że musisz skontaktować się z autoryzowanym sprzedwacą i oni ją dla Ciebie sprowadzą . druga płytka kosztować będzie ok. 100 PLN,
Zatelefonuj do MS Polska - przedstaw sprawę - wskazą Ci jakie odkumenty masz przesłać by nowy nośnik dostać i ew. ile to kosztuje.
PS.
Złodziejem nie jesteś, ale równie nie jesteś przezornym.
Strona 1 / 1
100zl to wielka promocja nie jest, myslalem ze moge to gdzies sciagnac za frikasa i wtedy bym uzywal jej jako kopi zapasowej, a ta peknieta zawsze by sobie gdzies lezala jakby cos ;] A plyty z wiem sa takie same (z tego co wiem) tylko klucze sa inne, wiec srednio mi sie podoba wydatek 100 zl na sama plyte skoro wszystko juz mam.<br />