znikniecie grupowania na pasku zadań
mam wielką proźbe na pasku zadań niemam grupowania i jak otwieram internet nie moge do paska minimalizować bo niema na pasku szybkie uruchamianie nie mogę zciągnąć i jest rozwalone na calym pasku i problem bo nie moge sobie poradzić najgorsze to źe cofnoć nie moge systemy bo mam wyczyszczone i co tu zrobić prosze o pomoc z góry bardzo dziękuje..
Odpowiedzi: 10
HRABIA:
no moźe powiedz bo jest powlączane ale niema grupowania na pasku i jak zminimalizuje to musze przywracać z menadzera zadań nawet niewiem ile mam stron otwartych.
No ja Ci zapewne juź nie pomogę bo nie wiem nawet dokładnie o co biega i co moźe być przyczyną. Jeśli dobrze rozumiem to masz cały pasek zapełniony i jak otwierasz następne okno to nie pojawia się na pasku zadań tak? Pisałeś tam teź coś o szybkim uruchamianiu, źe jest rozwalone na całym pasku itd... Skoro napisałeś, źe masz wszystko pozaznaczane to odznacz w właściwościach 'zablokuj pasek zadań" i skróć szybkie uruchamianie. A najlepiej walnij zrzutke ekranu z odpalonymi właściwościami i odsłoniętym całym paskiem na imageshack (imageshack.us) i zapodaj link.
Mateush:
Ja przeczytałem ale napisałeś tam na końcu włącz... Moźe i przesadzam ale moźe gościa to zbiło z tropu...
no moźe powiedz bo jest powlączane ale niema grupowania na pasku i jak zminimalizuje to musze przywracać z menadzera zadań nawet niewiem ile mam stron otwartych.
Ja przeczytałem ale napisałeś tam na końcu włącz... Moźe i przesadzam ale moźe gościa to zbiło z tropu...
damiancore:
a przeczytałeś mój post??
tak ale to nie pomaga.
Mateush:
PPM na pasek (nie na przycisk start, nie na ikonki, nie na przyciski okien tylko w wolnym miejscu) –>Właściwości –> Fajka przy Grupuj podobne przyciski paska zadań i nie działa?
mam wlączone grupowanie i nic to nie daje
a przeczytałeś mój post??
PPM na pasek (nie na przycisk start, nie na ikonki, nie na przyciski okien tylko w wolnym miejscu) –>Właściwości –> Fajka przy Grupuj podobne przyciski paska zadań i nie działa?
HRABIA:
mam wielką proźbe na pasku zadań niemam grupowania i jak otwieram internet nie moge do paska minimalizować bo niema na pasku szybkie uruchamianie nie mogę zciągnąć i jest rozwalone na calym pasku i problem bo nie moge sobie poradzić najgorsze to źe cofnoć nie moge systemy bo mam wyczyszczone i co tu zrobić prosze o pomoc z góry bardzo dziękuje..
Czyli mam rozumieć źe nikt mi nie pomoźe i nikt niewie jak przywrócić grupowanie na pasku zadań ?.
dzięki
damiancore:
ppm na pasek start –> właściwości –> włącz... ??
dzięki za odpowiedz ale wiesz co to mam wszystko po oznaczane tyle to ja wiem.dzięki
ppm na pasek start –> właściwości –> włącz... ??
Strona 1 / 1