Znikneły powiązania.
Witam !
Od razu zaznaczę że przeglądałem archiwum zanalzłem tematy podobne ale nie takie same więc.
Po restarcie windy zgineły mi wszyskie ikony zarowno na pulpicie jak rownież te w trayu, tzn nie całkiem tylko te na pulpicie typu moj komputer winamp czy inne wygladaja wszystkie jednakowo, jak dokument notatnika i mają rozszeżenie *.ink. Winda poprostu z chyba stracila wszystkie powiazania, w trayu nie mam nic ale niektóre programy jak np NOD ktore sa ładowane przy starcie działają. Probowałem np resetowac explorera ale jak go wyłącze, a potem probuje odpalic przez "nowe zadanie" wpisująć Explorer.exe to mi sie Internet explorer włącza. Wymożdżyłem że najszybciej będzie zrobić nakładkę ale w trakcie kiedy juz zainstaluje urządzenia i przechodzi do systemy wywala komunikta żeby wybrac program do uruchomienia rundll.exe wiec na zdrowy chłopski rozum wybieram command ale wtedy sie zawiesza i koniec.
proszę o pomoc mam już dosyć instalowania systemu od nowa :((
Odpowiedzi: 5
Witam!
Ja mam podobny problem, tyle że po skorzystaniu z poradnika odnośnie usuwania strzałek przy ikonkach.
Proszę o szybką odpowiedź, zależy mi na tym.
Pozdrawiam
Edit: Mam Windows Home + sp.3
Mea culpa przepraszam
Przywracanie systemu nie gdyż wyłączyłem :(
dobra zatem stawiam od nowa ale nie xp tylko fedore :P
-
[quote=przecin]Przywracanie systemu nie gdyż [b]jak każe centrum Xp[/b] i zdrowy rozsądek wyłączyłem :([/quote] Zechcesz wskazać miejsce gdzie każe ??
Przywracanie systemu ??
Nie ma rady. Windows od nowa musisz zainstalowac.
Strona 1 / 1