Zniknela zawartosc z Moje Dokumenty

Witam! Ostatnio aktualizowalem system i prawdopodobnie po tej aktualizacji zniknela mi zawartosc Moje Dokumenty... :( Czy mozna je jakos odzyskac? Moze zostaly gdzies przeniesione? A moze to nie przez aktaulizacje a instalacje jakiegos oprogramowania lub wirusa sie to stalo? Spotkaliscie sie z czyms takim? Jak odzyskac te dane?

Odpowiedzi: 4

Nie, nie zmienialem. Jest ta co byla wczesniej. Dodam jeszcze ze wczesniej z Moich Dokumentow usunalem te standardowe foldery Moje Obrazy itp a teraz sa tam znowu, wiec wyglada to tak jakby system "zresetowal" Moje Dokumenty do stadium takiego jak po instalacji. Nie wiem co robic :(
erde
Dodano
30.01.2005 17:47:49
Moźe zmieniałeś ścieźkę docelową dla tego folderu? :?
boczi
Dodano
30.01.2005 16:18:24
Korzystalem z Windows Update. Przez jakis czas nie zagladalem do Moich dokumentow wiec nie mam pewnosci ze to bylo przyczyna. W kazdym razie folder zawiera teraz tylko standardowe "Moje obrazy" "Moje wideo" itp – wszystkie moje pliki zniknely :( Co robic?
erde
Dodano
30.01.2005 14:48:43
soldatfan:
po przywróceniu wszystkie pliki powracają do folderów.
Nieprawda.
erde:
aktualizowalem system
Co to znaczy ? Wgrywales poprawki czy tez naprawiales ? Zreszta zarowno update jak i naprawa nie usuwaja plikow z Moich dokumentow. Musialo sie stac cos innego.
EL NINO
Dodano
30.01.2005 14:04:54
erde
Dodano:
30.01.2005 13:26:26
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1