Znikające wolne miejsce na partycji systemowej
Płyta główna: Soltek 65ME (i815) Socket 370 Procesor: Celeron 900 Dysk(i): Seagate ST340823A U5 ATA/100
Karta graficzna: Prolink GeForce2 MX–400 64MB Pamięc(i) RAM: 128 MB DIMM PC–133MHz
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Mam XP Prof. Zainstalowany SP2.
Po uruchiomieniu komputera na partycji systemowej NTFS mam 4 GB wolnego miejsca. W czasie pracy miejsce to maleje do "0" (wg Eksploratora Windows). Pojawia się komunikat o za małej ilości wolnego miejsca na partycji systemowej. Po dodaniu wszystkich plików wychodzi, źe powinno być 4 GB wolne. Wychodzi na to, źe wolne miejsce nie jest zajmowane, a kurczy się.
Sprawdziłem komputer AD–Awarem SE, AVG 7.0 Prof. i nic.
Co to moźe być ??
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Mam XP Prof. Zainstalowany SP2.
Po uruchiomieniu komputera na partycji systemowej NTFS mam 4 GB wolnego miejsca. W czasie pracy miejsce to maleje do "0" (wg Eksploratora Windows). Pojawia się komunikat o za małej ilości wolnego miejsca na partycji systemowej. Po dodaniu wszystkich plików wychodzi, źe powinno być 4 GB wolne. Wychodzi na to, źe wolne miejsce nie jest zajmowane, a kurczy się.
Sprawdziłem komputer AD–Awarem SE, AVG 7.0 Prof. i nic.
Co to moźe być ??
Strona 0 / 0