znikające Hz przez pagefile.sys ??
Witam!
Mój komputer to Epoks 8KRA2+ VIA KT600 SATA
1. Pamięć DDR 400 – 512 MB KINGSTON
2. Procesor AMD ATHLON XP 2500+ – 333MHz (BARTON)
3. Dysk twardy SEAGATE 80 GB – 7200 8MB Cache Serial ATA
4. Karta graficzna ATI Radeon 9600 Pro–L 256MB TV
System XP professional na partycji c: 5Giga z czego wolne miesce 499 MB
Postanowiłem zrobić trochę miejsca. Nie odwiedzając wcześniej strony centrumxp.pl :( Znalazłem plik, ktory zajmował sporo miejsca
(Pagefile.sys) więc chciałem go zmniejszyć.
"Moj komputer/właściwości/zaawansowane/wydajność/ustawienia/zaawansowanie/pamięć wirtualna/zmień" jest ustawione na 786MB więc zmniejszyłem do 200MB. Potrzebny był restart lecz przy ponownym uruchomieniu zawiesił się :(
więc "restart twardy" –nie reaguje!! po twardym wyłączeniu plik zmniejszył się do 200MB czyli ok! ale kompik chodzi znacznie wolniej. Zdziwiłem się jeszcze bardziej gdy system wyświetla mi, iź posiadam procesor 1.10 GHz !!!!!!
zrobiłem przywracanie systemu do dnia poprzedniego, plik Pagefile.sys powrocił do swojej wielkości ale procek został 1.10 :((((
Ratujcie czy to wogole wina systemu czy coś się w sprzęcie namieszało !?!?!?
Mój komputer to Epoks 8KRA2+ VIA KT600 SATA
1. Pamięć DDR 400 – 512 MB KINGSTON
2. Procesor AMD ATHLON XP 2500+ – 333MHz (BARTON)
3. Dysk twardy SEAGATE 80 GB – 7200 8MB Cache Serial ATA
4. Karta graficzna ATI Radeon 9600 Pro–L 256MB TV
System XP professional na partycji c: 5Giga z czego wolne miesce 499 MB
Postanowiłem zrobić trochę miejsca. Nie odwiedzając wcześniej strony centrumxp.pl :( Znalazłem plik, ktory zajmował sporo miejsca
(Pagefile.sys) więc chciałem go zmniejszyć.
"Moj komputer/właściwości/zaawansowane/wydajność/ustawienia/zaawansowanie/pamięć wirtualna/zmień" jest ustawione na 786MB więc zmniejszyłem do 200MB. Potrzebny był restart lecz przy ponownym uruchomieniu zawiesił się :(
więc "restart twardy" –nie reaguje!! po twardym wyłączeniu plik zmniejszył się do 200MB czyli ok! ale kompik chodzi znacznie wolniej. Zdziwiłem się jeszcze bardziej gdy system wyświetla mi, iź posiadam procesor 1.10 GHz !!!!!!
zrobiłem przywracanie systemu do dnia poprzedniego, plik Pagefile.sys powrocił do swojej wielkości ale procek został 1.10 :((((
Ratujcie czy to wogole wina systemu czy coś się w sprzęcie namieszało !?!?!?
Odpowiedzi: 20
no nie moge sie jakos odnalezc ostatnimi czasyEL NINO:
Mnie to sie widzi, ze to gieras w dalszym ciagu wyjscie z progu cwiczy :wink: .
no, co by nie bylo...... – sru !EL NINO:
P.S. Z uwagi na dosyc powazne odejscie od tematu – sru.
EL NINO:Nie odzywaj sie, bo Ci kurna laska przypierdziele :twisted: :P .Bobi_robert:Ty kurna EL zmyj z siebie te barwy wojenne
Co to za dziewczyny :wink: Śniezynki ??
Jak ładne to biore :P
EL NINO:A co ? Juz Ci rogi urosly ? Jak se uprzaz kupisz, to Cie najme :mrgreen: .Bobi_robert:Renifera masz ?? To załatwic moge :mrgreen:
Rogow nie mam ?? Ale łosia jednego znam 8)
Moze byc ?? IMO wszysto jedno, ta sama rodzina
Nie odzywaj sie, bo Ci kurna laska przypierdziele :twisted: :P .Bobi_robert:Ty kurna EL zmyj z siebie te barwy wojenne
A co ? Juz Ci rogi urosly ? Jak se uprzaz kupisz, to Cie najme :mrgreen: .Bobi_robert:Renifera masz ?? To załatwic moge :mrgreen:
Ty kurna EL zmyj z siebie te barwy wojenne bo gro dzieci przestarszyc sie tylko moze :wink:
Za Mikolaja mu sie robic zachciało
Renifera masz ?? To załatwic moge :mrgreen:
Za Mikolaja mu sie robic zachciało
Renifera masz ?? To załatwic moge :mrgreen:
EL NINO:
Taki prezent od Mikołaja ? :mrgreen:
Jak to gadali ? P... czep sie ? :P :PRebe:... źe ten leźący to Tobie EL NINO przypomina ? :mrgreen:
Mnie to sie widzi, ze to gieras w dalszym ciagu wyjscie z progu cwiczy :wink: .
Bobi_robert:Ten "pan" na pierwszym planie to jakos zadziwiajaco podobny do Rebe jest :wink: :mrgreen:
Ale moze mi sie tylko zdaje :P
Ze strachu pewnie tylko nie napisałeś, źe ten leźący to Tobie EL NINO przypomina ? :mrgreen:
PS.
Paleta dla mnie, bo z Wami,jak się dorwiecie do "mlika" to potem tylko kłopoty – vide zdjątko :wink:
Ten "pan" na pierwszym planie to jakos zadziwiajaco podobny do Rebe jest :wink: :mrgreen:
no tak cwaniaki gwiazdka idzie i sie nie wykręce ale ostrzegam jeden kartonik jak ostatnio balowałem i nie było fajno...
Rebe:Juź lepiej,ale nie rozdrabniaj się podaj ...paletę zgrzewek :lol: :wink:
Juz lepiej ciezarowka wypelniona po brzegi paletami zgrzewek :wink:
Czemu tylko o sobie myslisz ??:mrgreen:
Juź lepiej,ale nie rozdrabniaj się podaj ...paletę zgrzewek :lol: :wink:
no to po kartoniku....
no to po kartoniku....
Rudiczek:no dosyc juz dosyc tego sporu zacni męzowie licha ma istota zać warta nie jest tak słów jak noze ostre rozwiązmy swe języki szklaneczką....
Chyba Cię pogięło – jedną to mozna sobie najwyźej te języki pociąć i tyla. Przejdziesz na poziom ....... skrzyneczek to pogadamy :mrgreen:
Rudiczek:no dosyc juz dosyc tego sporu zacni męzowie licha ma istota zać warta nie jest tak słów jak noze ostre rozwiązmy swe języki szklaneczką....
Chyba Cię pogięło – jedną to mozna sobie najwyźej te języki pociąć i tyla. Przejdziesz na poziom ....... skrzyneczek to pogadamy :mrgreen:
no dosyc juz dosyc tego sporu zacni męzowie licha ma istota zać warta nie jest tak słów jak noze ostre rozwiązmy swe języki szklaneczką....
EL NINO:Puknij sie chlopie dobrze w glowe i nie rob takich interesow. Wyjdziesz kurna jak Zablocki na mydle :mrgreen: .Rudiczek:REBE UWAZAM ZE ODDAŁBYM LEWĄ STOPE ZEBY POSIĄSC JEDEN PROMIL TWOJEGO DOSWIADCZENIA I WIEDZY DOTYCZĄCEJ OS I TECHNOLOGI INTERNETOWEJ
Za jeden promil ? Za 40 procent to jeszcze mozna cos oddac w zaleznosci jaka to pojemnosc :wink: .
Tia..EL NINO, jak zwykle delikatnie to ująć raczył, bo po prawdzie to powinien napisac, źe Zabłocki w tym porównaniu to .interes źycia zbrobił :mrgreen:
Puknij sie chlopie dobrze w glowe i nie rob takich interesow. Wyjdziesz kurna jak Zablocki na mydle :mrgreen: .Rudiczek:REBE UWAZAM ZE ODDAŁBYM LEWĄ STOPE ZEBY POSIĄSC JEDEN PROMIL TWOJEGO DOSWIADCZENIA I WIEDZY DOTYCZĄCEJ OS I TECHNOLOGI INTERNETOWEJ
Za jeden promil ? Za 40 procent to jeszcze mozna cos oddac w zaleznosci jaka to pojemnosc :wink: .
EL NINO:Nie znasz sie Rudiczek. Rebe po prostu "zazdraszcza" a ze ostatnio dostal w promocji wiaderko wazeliny, to wydaje mu sie, ze wszyscy smaruja :P :wink: .Rudiczek:Co do smarowania tyłka ta uwaga jest chyba nie namiejscu
Czep się –EL NINO – źe to delikatnie ujmę.
O zazdraszczaniu to juźem Ci gdzieś tam niźej coś skrobnął :P
Rudiczek – czasem warto archiwum przejrzeć, choćby po to by wiedzieć jakie i do kogo odzywki za standard robią i z karczmą wspólnego nic mieć nie mogą.
O tym zaś, by "cudzych" listów nie czytać i przypomnieć się raczy, bo do konfuzji prowadzić to moze :lol: :wink:
Update – Rudiczek nie krzycz. Moja fizis – to to drugie od psyche – jest na podniesiony głos czuła.
I zaprawdę, zaprawdę powiadam Tobie – nie takie rozhowory z niejakim EL NINO przychodzi niektórym prowadzić. Tylko bowiem ten poziom erudycji zrozumiałym dla Niego być się zdaje :lol:
Co do treści zaś Twej ku mnie konotacji :
Kadzisz mi bez umiaru i – co gorsza – podstaw.
mam inna teorie :
wszyscy wiedzą ze Rebe ma łeb na karq i ze to łebski facet z kolosalna wiedza ale jako behawiorysta tłumacze to sobie tak: Rebe czuje sie niedoceniony juz nawet mu nie bede pisac ze jego wiedza jest mega wielka bo zaraz mnie zbeszta ze go po jajach lize 8) a co mi tam niech mnie beszta :
REBE UWAZAM ZE ODDAŁBYM LEWĄ STOPE ZEBY POSIĄSC JEDEN PROMIL TWOJEGO DOSWIADCZENIA I WIEDZY DOTYCZĄCEJ OS I TECHNOLOGI INTERNETOWEJ I PISZE TO ZUPEŁNIE BEZ IRONII I PRZEKĄSU
A JESLI CZUJESZ ZE MOJE SŁOWA TO POSPOLITE DUPOWŁAZENIE TO NIE PISZ MI O TYM BO TO RANIC BĘDZIE MOJĄ BIEDNĄ PSYCHE I ODBIJE SIE SZEROKIM TRAUMATYCZNYM ECHEM NA RESZCIE MEGO ISTNIENIA
Z wyrazami szacunku
Rudiczek
:wink:
wszyscy wiedzą ze Rebe ma łeb na karq i ze to łebski facet z kolosalna wiedza ale jako behawiorysta tłumacze to sobie tak: Rebe czuje sie niedoceniony juz nawet mu nie bede pisac ze jego wiedza jest mega wielka bo zaraz mnie zbeszta ze go po jajach lize 8) a co mi tam niech mnie beszta :
REBE UWAZAM ZE ODDAŁBYM LEWĄ STOPE ZEBY POSIĄSC JEDEN PROMIL TWOJEGO DOSWIADCZENIA I WIEDZY DOTYCZĄCEJ OS I TECHNOLOGI INTERNETOWEJ I PISZE TO ZUPEŁNIE BEZ IRONII I PRZEKĄSU
A JESLI CZUJESZ ZE MOJE SŁOWA TO POSPOLITE DUPOWŁAZENIE TO NIE PISZ MI O TYM BO TO RANIC BĘDZIE MOJĄ BIEDNĄ PSYCHE I ODBIJE SIE SZEROKIM TRAUMATYCZNYM ECHEM NA RESZCIE MEGO ISTNIENIA
Z wyrazami szacunku
Rudiczek
:wink: