znaki wodne cdn....
no to było przezabawne z sms–em.poprost stać i śmiać się.... szkoda mi kasy na takie rzeczy, dlatego lepiej je ściągać. czyli nikt nie wie jak to sie robi???
Odpowiedzi: 5
idallia – rejestrując się na forum przyjęłas na siebie zobowiązania związane z przestrzeganiem norm tu obowiązujących.
Jedną z nich jest zasada, źe jeźeli chcesz coś ukraść to radź sobie sama, a innym dupy nie truj.
To dość prosta norma i powinnaś ją zrozumieć.
Jeszcze jedne taki wyskok i będzieszm iała – przynjmniej czasowo – moźliwość odwiedzania forum wyłacznie celem lektury postów.
PS.
Temat oczywiście ....... zamykam, bo na pyskówki nie mam ochoty.
Jedną z nich jest zasada, źe jeźeli chcesz coś ukraść to radź sobie sama, a innym dupy nie truj.
To dość prosta norma i powinnaś ją zrozumieć.
Jeszcze jedne taki wyskok i będzieszm iała – przynjmniej czasowo – moźliwość odwiedzania forum wyłacznie celem lektury postów.
PS.
Temat oczywiście ....... zamykam, bo na pyskówki nie mam ochoty.
Czekam na reakcje moderatora, bo poprzedni temat został zamknięty.
Nie powinno się działać wbrew woli moderatorskiej, gdy moderator zamyka temat niezgodny z regulaminem.
Skoro moderator go zamknął to miał jawne powody by to zrobić.
Nie powinno się działać wbrew woli moderatorskiej, gdy moderator zamyka temat niezgodny z regulaminem.
Skoro moderator go zamknął to miał jawne powody by to zrobić.
jak by ci nie było szkoda to miałbyś orginalnego widowsa, antyvirusa i inne programy lub filmy, a nie ściągł z internetu i uźywał pirackich płyt...... Jak nie znasz odp. na moje pytanie to nie musisz odpowidac ....
Jest jeden sposob.
Samemu robic tapety. :mrgreen:
Samemu robic tapety. :mrgreen:
No widzisz... mi teź na wiele rzeczy szkoda, ale mimo wszystko je kupuję. Lepiej wejść do sklepu i kupić np. koszulkę, niź wejść do niego i ukraść koszulkę. 2,44 zł to nie jest tak duźo i kaźdy sobie moze pozwolić na wydanie tej sumy pienięźnej.
Strona 1 / 1