znaki wodne cdn....

no to było przezabawne z sms–em.poprost stać i śmiać się.... szkoda mi kasy na takie rzeczy, dlatego lepiej je ściągać. czyli nikt nie wie jak to sie robi???

Odpowiedzi: 5

idallia – rejestrując się na forum przyjęłas na siebie zobowiązania związane z przestrzeganiem norm tu obowiązujących.
Jedną z nich jest zasada, źe jeźeli chcesz coś ukraść to radź sobie sama, a innym dupy nie truj.
To dość prosta norma i powinnaś ją zrozumieć.
Jeszcze jedne taki wyskok i będzieszm iała – przynjmniej czasowo – moźliwość odwiedzania forum wyłacznie celem lektury postów.

PS.
Temat oczywiście ....... zamykam, bo na pyskówki nie mam ochoty.
Rebe
Dodano
02.02.2005 20:23:03
Czekam na reakcje moderatora, bo poprzedni temat został zamknięty.
Nie powinno się działać wbrew woli moderatorskiej, gdy moderator zamyka temat niezgodny z regulaminem.
Skoro moderator go zamknął to miał jawne powody by to zrobić.
Mrówek
Dodano
02.02.2005 20:11:33
jak by ci nie było szkoda to miałbyś orginalnego widowsa, antyvirusa i inne programy lub filmy, a nie ściągł z internetu i uźywał pirackich płyt...... Jak nie znasz odp. na moje pytanie to nie musisz odpowidac ....
idallia
Dodano
02.02.2005 20:08:52
Jest jeden sposob.
Samemu robic tapety. :mrgreen:
theboss78
Dodano
02.02.2005 20:07:52
No widzisz... mi teź na wiele rzeczy szkoda, ale mimo wszystko je kupuję. Lepiej wejść do sklepu i kupić np. koszulkę, niź wejść do niego i ukraść koszulkę. 2,44 zł to nie jest tak duźo i kaźdy sobie moze pozwolić na wydanie tej sumy pienięźnej.
Mrówek
Dodano
02.02.2005 20:04:26
idallia
Dodano:
02.02.2005 19:59:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1