Znak waluty Euro
Moźe mi ktoś powiedzieć jaką kombinacją klawiszy moge uźyć znaczka waluty EURO ,dodam źe mieści się on (przynajmniej u mnie) na klawiszu "5" w jego dolnym rogu.
Odpowiedzi: 12
o rzeczywiście, ale skubany sobie postów nabił. Ma juź ich całe PIĘĆ ! weźcie wyluzujcie troche...
a tak na marginesie to Wy teź sobie nabiliście niepotrzebnie po poście więc nie czepiajcie się innch
temat jest chyba wyczerpany, więc jeźeli nie macie problemu z uźyciem to zakończcie niepotrzebne uwagi nie na temat[/u]
a tak na marginesie to Wy teź sobie nabiliście niepotrzebnie po poście więc nie czepiajcie się innch
temat jest chyba wyczerpany, więc jeźeli nie macie problemu z uźyciem to zakończcie niepotrzebne uwagi nie na temat[/u]
Właśnie.igorone chcesz ponabijać Sobie posty??Zacznij pomagać.
Igorone, to samo napisał Theboss78 a pozatym ja teź napisałem źe u mnie to działa.
a probowałeś prawy Alt+u u mnie to działa (w ofisie)
No problemo.
Dzięki.Faktycznie działa ctrl+alt+U ,nawet w notatniku.
Jeszcze raz dzięki.
Jeszcze raz dzięki.
damipl:
Albo Ctrl+Alt+E
:roll: napewno zadziała w Office. :wink:
Ten sposob dziala na 100%.Nie stety w Office tylko.
Update:znowu google pomogly.Znaczek uzyskamy poprzez wcisniecie CTRL+ALT+U.
Koonyo:
No niestety.Nie działa ani w office ani nigdzie indziej.A moźe trzeba mieć jakieś sterowniki do klawiatury?Ale nie sądze źeby gdzieś były specialne sterowniki do zwykłej klawiatury za 15zł.Ale skoro jest ten znak na klawiszu to jakoś musi sie go dać uźyć.
U mnie pod 5 jest – %
A jak chcesz w office ten znak to wybierz:
Wstaw ==> Symbol
i tam powinno być euro :wink:
No niestety.Nie działa ani w office ani nigdzie indziej.A moźe trzeba mieć jakieś sterowniki do klawiatury?Ale nie sądze źeby gdzieś były specialne sterowniki do zwykłej klawiatury za 15zł.Ale skoro jest ten znak na klawiszu to jakoś musi sie go dać uźyć.
damipl:
Albo Ctrl+Alt+E
albo tak jak damipl mówił wiesz
Albo Ctrl+Alt+E
a moźe 5+Shift
Strona 1 / 1