Zmienione ikony w napędzie DVD
Witam , od pewnego czasu wszystkie katalogi i pliki widoczne w folderze moj komputer mają przypisane ikonki internet exploera.
w widoku miniaturki pod spodem widoczne są prawidłowe ikonki, ale nad nimi są te z ie.
Pozostałe napędy mają prawidłowe ikonki (dyski, pendrive) tylko napęd DVD ma zamienione ikonki.
proszę o pomoc, jest to denerwujące.
Odpowiedzi: 4
Autofix niestety nie pomógł. Z takim samym problemem spotkałem się na innym forum, tyle ze tam ikonki katalogów i plików były przysłonięte przez ikonę Firefoxa. Trochę nurtuje mnie ten problem. Po wróceniu do wersji 6.0 IE problem znika. Po zainstalowaniu IE 7 znowu się pojawia. Kombinowałem w ustawieniach i nic. Nie wiem z czym to moze mieć związek. Mam drugi napęd dvd i tam jest wyświetlane wszystko w porządku.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c680a7b6-e8fa-45c4-a171-1b389cfacdad&DisplayLang=en
Poza tym tematy przyklejone w tym dziale , proszę przejrzeć.
Mam dokładnie taki sam problem. Zauwazylem jedynie, że problem ten pojawia się po instalacji Internet Explorera 7. Po odinstalowaniu jego problem znika. Może to jakiś błąd w IE 7.
Ciekawe czemu akurat ikonki zakrywane są przez ikonę IE tylko w napedzie DVD.