Zmieniające się opisy GG

Ostatnio na moim Gadu – gadu, pojawił się nowy "Znajomy", jego nick WIRUSEK :], pisze jakies bzdury typu ; cześć, tu wirusek zobacz w mój opis.
Nie chce odpowiadać na pytania, bawi się z ludzmi .

Pojawia się jak narazie pod trzema numerami GG,
–7487495
–3625061
–4234077

Zauwaźyłem źe kiedy tylko pojawi sie to w jego opis prawie cały czas zmienia się,jego zmieniające się opisy są odpowiedziami innych ludzi do których wczesniej pisał, podaję przykład:

446532 – hej kim jesteś??
565748 – Błahahahaa:D
865796 – moźe byś sie przedztawił
956749 – z kim mam przyjemność ??
Itp.

Najprawdopodobniej ma jakąś Wtyczkę GG, moźe power GG albo uźywa jakiegoś programu dla hacker'ów, Czy ktoś wie co to moźe być za program ??.

Odpowiedzi: 4

Witam! dzieki jednej życzliwej osobie dowiedzałam sie że mój nr gg widnieje na tym forum, i pokazane jest raczej w niekorzystnym świetle. otórz ja NIGDY nic takiego nie robiłam jak jest tu opisane, nie mam nicku WIRUSEK, i jestem za stara zeby sie w cos takiego bawic. jest tez troche nie fair, ze ktos bez upewnienia sie wkleił na forum numer osoby zupełnie niewinnej, bez wcześniejszego sprawdzenia o co chodzi. prosze o usuniecie lub chociaż "zniekształcenie"części numeru wymienionego w poście. Rasti.
Rasti
Dodano
17.10.2009 18:25:10
Juź wszystko się wyjaśniło, chłopak pod nikiem WIRUSEK zrobił Pluing CHAT GG bedzie mozna czatowac z ludzimi z gg . jak go udostępni.
Testuje go wlaśnie , lecz niestety ludzi denerwuje, niektórych przytym, ale jestem za tym co robi.
silanoe
Dodano
20.01.2005 02:31:40
To nie jest to, te zmieniające sie opisy nie sa zaporzyczone od innych. Jemu wyświetlają sie w opisie odpowiedzi (jedna za drugą), kierowane do jego osoby, jak osoby przestają do niego pisać , opisy zatrzymuje sie na ostatniej odpowiedzi.
Nazbierał chłopak chyba ponad 40 numerów GG, i bawi się teraz ludzmi.

PS> Posze usunąć dublujacy się temat, działu PROGRAMY
silanoe
Dodano
19.01.2005 13:54:50
W konnekcie jest plugin Kdodatki, który umoźliwia przejmowanie opisów od innych :P
Ot cały program hakerski.
Anonymous
Dodano
19.01.2005 12:05:26
silanoe
Dodano:
18.01.2005 19:42:03
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1