Zmieniające się opisy GG
Ostatnio na moim Gadu – gadu, pojawił się nowy "Znajomy", jego nick WIRUSEK :], pisze jakies bzdury typu ; cześć, tu wirusek zobacz w mój opis.
Nie chce odpowiadać na pytania, bawi się z ludzmi .
Pojawia się jak narazie pod trzema numerami GG,
–7487495
–3625061
–4234077
Zauwaźyłem źe kiedy tylko pojawi sie to w jego opis prawie cały czas zmienia się,jego zmieniające się opisy są odpowiedziami innych ludzi do których wczesniej pisał, podaję przykład:
446532 – hej kim jesteś??
565748 – Błahahahaa:D
865796 – moźe byś sie przedztawił
956749 – z kim mam przyjemność ??
Itp.
Najprawdopodobniej ma jakąś Wtyczkę GG, moźe power GG albo uźywa jakiegoś programu dla hacker'ów, Czy ktoś wie co to moźe być za program ??.
Nie chce odpowiadać na pytania, bawi się z ludzmi .
Pojawia się jak narazie pod trzema numerami GG,
–7487495
–3625061
–4234077
Zauwaźyłem źe kiedy tylko pojawi sie to w jego opis prawie cały czas zmienia się,jego zmieniające się opisy są odpowiedziami innych ludzi do których wczesniej pisał, podaję przykład:
446532 – hej kim jesteś??
565748 – Błahahahaa:D
865796 – moźe byś sie przedztawił
956749 – z kim mam przyjemność ??
Itp.
Najprawdopodobniej ma jakąś Wtyczkę GG, moźe power GG albo uźywa jakiegoś programu dla hacker'ów, Czy ktoś wie co to moźe być za program ??.
Odpowiedzi: 4
Witam!
dzieki jednej życzliwej osobie dowiedzałam sie że mój nr gg widnieje na tym forum, i pokazane jest raczej w niekorzystnym świetle.
otórz ja NIGDY nic takiego nie robiłam jak jest tu opisane, nie mam nicku WIRUSEK, i jestem za stara zeby sie w cos takiego bawic.
jest tez troche nie fair, ze ktos bez upewnienia sie wkleił na forum numer osoby zupełnie niewinnej, bez wcześniejszego sprawdzenia o co chodzi.
prosze o usuniecie lub chociaż "zniekształcenie"części numeru wymienionego w poście.
Rasti.
Juź wszystko się wyjaśniło, chłopak pod nikiem WIRUSEK zrobił Pluing CHAT GG bedzie mozna czatowac z ludzimi z gg . jak go udostępni.
Testuje go wlaśnie , lecz niestety ludzi denerwuje, niektórych przytym, ale jestem za tym co robi.
Testuje go wlaśnie , lecz niestety ludzi denerwuje, niektórych przytym, ale jestem za tym co robi.
To nie jest to, te zmieniające sie opisy nie sa zaporzyczone od innych. Jemu wyświetlają sie w opisie odpowiedzi (jedna za drugą), kierowane do jego osoby, jak osoby przestają do niego pisać , opisy zatrzymuje sie na ostatniej odpowiedzi.
Nazbierał chłopak chyba ponad 40 numerów GG, i bawi się teraz ludzmi.
PS> Posze usunąć dublujacy się temat, działu PROGRAMY
Nazbierał chłopak chyba ponad 40 numerów GG, i bawi się teraz ludzmi.
PS> Posze usunąć dublujacy się temat, działu PROGRAMY
W konnekcie jest plugin Kdodatki, który umoźliwia przejmowanie opisów od innych :P
Ot cały program hakerski.
Ot cały program hakerski.
Strona 1 / 1