Zmieniająca Sie Głośność...wirus,trojan,wlamanie?

Jest wieczór...oglądam serial w sub-edit player...nagle zmienia sie głośność!!! Widzę to bo w subedit pisze w procentach jaka jest glosnosc! Podglasniala sie samoczynnie!! Nic nie ruszalam ani nie dotykalam,rece z daleka od klawy.Szybko sciszylam i wylaczylam subedita..szczerze mowiac to troche sie przestraszylam bo to wygladalo jakby mi ktos po prostu siedzial na kompie blink.gif

Jaka moze byc przyczyna tej zmieniajacej sie samoczynnie glosnosci????? blink.gif huh.gif
Przeskanowalam NOD32 ,a mam tez Kerio Personal Firewall (sprawdzalam i o tej godzinie nie bylo zadnego ataku).Sprawdzalam też HijackThisem i na stronce nie wykrylo zadnych podejrzanych wpisow...

Pomozcie bo juz mam dosc tego....mam wrazenie ze ktos mi siedzi na kompie a to bardzo niemile wrazenie icon_sad2.gif
dodam tylko ze w czasie gdy zmianiala sie glosnosc ktos mi puscil sygnalka na komore.Ale to chyba nie ma nic wspolnego ze zmieniajaca sie glosnoscia huh.gif

Odpowiedzi: 1

Skoro sprawy bezpieczeństwa są w porządku jak twierdzisz to może zacznij od przinstalowania sterów od dzwięku. Ściągnij sobie najnowsze i odinstaluj stare.

CoolPozdro.
moohomor
Dodano
19.06.2006 13:43:36
zajaffka_1
Dodano:
19.06.2006 02:04:58
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1