Zmieniająca Sie Głośność...wirus,trojan,wlamanie?
Jest wieczór...oglądam serial w sub-edit player...nagle zmienia sie
głośność!!! Widzę to bo w subedit pisze w procentach jaka jest
glosnosc! Podglasniala sie samoczynnie!! Nic nie ruszalam ani nie
dotykalam,rece z daleka od klawy.Szybko sciszylam i wylaczylam
subedita..szczerze mowiac to troche sie przestraszylam bo to wygladalo
jakby mi ktos po prostu siedzial na kompie
Jaka moze byc przyczyna tej zmieniajacej sie samoczynnie glosnosci?????
Przeskanowalam NOD32 ,a mam tez Kerio Personal Firewall (sprawdzalam i o tej godzinie nie bylo zadnego ataku).Sprawdzalam też HijackThisem i na stronce nie wykrylo zadnych podejrzanych wpisow...
Pomozcie bo juz mam dosc tego....mam wrazenie ze ktos mi siedzi na kompie a to bardzo niemile wrazenie
dodam tylko ze w czasie gdy zmianiala sie glosnosc ktos mi puscil sygnalka na komore.Ale to chyba nie ma nic wspolnego ze zmieniajaca sie glosnoscia
Jaka moze byc przyczyna tej zmieniajacej sie samoczynnie glosnosci?????
Przeskanowalam NOD32 ,a mam tez Kerio Personal Firewall (sprawdzalam i o tej godzinie nie bylo zadnego ataku).Sprawdzalam też HijackThisem i na stronce nie wykrylo zadnych podejrzanych wpisow...
Pomozcie bo juz mam dosc tego....mam wrazenie ze ktos mi siedzi na kompie a to bardzo niemile wrazenie
dodam tylko ze w czasie gdy zmianiala sie glosnosc ktos mi puscil sygnalka na komore.Ale to chyba nie ma nic wspolnego ze zmieniajaca sie glosnoscia
Odpowiedzi: 1
Skoro sprawy bezpieczeństwa są w porządku jak twierdzisz to może zacznij od przinstalowania sterów od dzwięku. Ściągnij sobie najnowsze i odinstaluj stare.
Pozdro.
Pozdro.
Strona 1 / 1