zmiana menu start

Chciałbym zamienić skróty do moje dokumenty, moja muzyka, moje obrazy na swoje, do folderów gdzie faktycznie trzymam takie pliki. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 3

Witam. Zajrzyj tutaj ---> http://www.download32.com/new-folder-here-i32684.html Mam nadzieję że to pomoże, Pozdrawiam.
fukagawa
Dodano
09.02.2008 23:10:21
Dzięki. Przydatna rzecz. A da się może dodać do menu swój folder taki jak np Moje wideo?
nooby
Dodano
18.01.2008 19:33:12
Te skróty, które masz w menu start odwołują się do folderów na dysku. Zatem: Od paru lat, zawsze po zainstalowaniu systemu, mając najmniej 2 partycje - na pierwszej po systemowej partycji (np. D: \ ) tworzę folder o nazwie: Moje dokumenty. Potem przechodzę do tych "moich dokumentów" (na C:\), które utworzyły się z Windowsem, klikam PPM i we właściwościach podaję ścieżkę adresową do nowego elementu docelowego np.: D:\Moje Dokumenty. I już. Wszystko będzie się od teraz zapisywało na D:\... itd. Proste i skuteczne zabezpieczenie danych w sytuacji, gdy sporo gier teraz swoje save'y przechowuje właśnie w tym folderze, a nie w swoich. Wszytko zapisuje się na D: i kiedy padnie system - format C: przestaje być problemem i żalem po utraconych a tak ukochanych pliczkach ;)
XanTyp
Dodano
18.01.2008 17:31:03
nooby
Dodano:
17.01.2008 14:58:11
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1