zmiana litery partycji z E na F podczas uruchamiania windows
Witam proszę o pomoc.od jakiegos czasu zmieniaja mi sie litery partycji ,raz mam E,a nieraz zmienia mi na F.mam trzy partycje C ,D ,E.Dysk ide 120 GB WD.jaka moźe być przyczyna??ostatno istalowałem programik anti blaxx,moźe to to?? Pliss pomóźcie :?:
Odpowiedzi: 4
Jak na awatar to ten obrazek jest duźo za duźy, więc moźe i dobrze źe go nie wstawiłeś. Po co ktoś później miałby Ci go blokowac.
przepraszam za ten motocykl ale chcialem dac go na zdjecie obok swojego nicka i mi nie wyszło z lekka...a co do anti blaxxa to faktycznie go wywale i zobaczę .Dięki pozdrawiam
No tak motocykl niezły, no ale to nie forum motoryzacyjne :wink:
A jeśli chodzi o anti blaxx to odinstaluj i zobaczysz czy bedzie jakaś zmiana, bo z niektórych informacji na necie wygląda na to źe nieźle potrafi zamieszać.
a co ze screenem z diskmgmt.msc??
A jeśli chodzi o anti blaxx to odinstaluj i zobaczysz czy bedzie jakaś zmiana, bo z niektórych informacji na necie wygląda na to źe nieźle potrafi zamieszać.
a co ze screenem z diskmgmt.msc??
Zamiast tego motocykla, który nie wiem po co dołączyłeś do postu, zaprezentowałbyś zrzut ekranu np. przy wyświetlonym oknie zarządzania dyskami (diskmgmt.msc).
Moźesz spróbować usunąć z rejestru klucz HKLM\SYSTEM\MountedDecives, wcześniej jednak sporządzając jego kopię bezpieczeństwa – system po restarcie na nowo poprzydziela napędom i partycjom literki.
Moźesz spróbować usunąć z rejestru klucz HKLM\SYSTEM\MountedDecives, wcześniej jednak sporządzając jego kopię bezpieczeństwa – system po restarcie na nowo poprzydziela napędom i partycjom literki.
Strona 1 / 1