zmiana ikon
chcialbym zmienic ikony w windowsie XP Profesional jesli znacie jakies programy dajcie znac
Odpowiedzi: 11
przepraszam ale juz sobie poradzilem juz zmienilem ikony dzieki wielkie za pomoc
sorki LIA tak link mi nie działa a jesli chcesz mozesz wyslac na mejla herhed@inteira.pl
herhed:
chodzi mi o wszystkie ikony systemowe i folderow i inne nie wiem jak zrobic to w rejestrze bo nie umiem i potrzebuje jakis program a ten link co podal mi LIA nie wiem czy nie dziala czy tez cos jest u mnie nie tak ze sie nie da tego sciagnac
Po pierwsze Lia to kobieta :]
A po drugie link jest w 100% sprawny. Jesli ci nie działa, mogę ściągnąć i wysłać ci mailem.
chodzi mi o wszystkie ikony systemowe i folderow i inne nie wiem jak zrobic to w rejestrze bo nie umiem i potrzebuje jakis program a ten link co podal mi LIA nie wiem czy nie dziala czy tez cos jest u mnie nie tak ze sie nie da tego sciagnac
W sumie racja, ale mogłby sie określić wcześniej czy chodzi mu o totalną zmianę WSZYSTKICH ikon czy to co mówisz....
Lia: Doskonale wiem co kolega napisał
Jak zapewne wiesz ikony folderów w Windowsie poczawszy do XP mozna zmieniac poprzez wlasciwosci
badz to w aplecie ekran/...itd
Wiele ikon mozna zmieniac edytujac rejestr.
Dlatego napisalem o jakie ikony konkretnie chodzi
Po kiego instalowac zbedny IMO soft.
Jak zapewne wiesz ikony folderów w Windowsie poczawszy do XP mozna zmieniac poprzez wlasciwosci
badz to w aplecie ekran/...itd
Wiele ikon mozna zmieniac edytujac rejestr.
Dlatego napisalem o jakie ikony konkretnie chodzi
Po kiego instalowac zbedny IMO soft.
Bobi_robert:
Ikony czego chcesz zmienić ??
No przecieź napisał.....
herhed:
chcialbym zmienic ikony w windowsie XP Profesional jesli znacie jakies programy dajcie znac
O windowsowe mu chyba chodzi....
Ikony czego chcesz zmienić ??
herhed:
kurcze jakos nie moge tego programu sciagnac nie wiem dlaczego
Wejdź tu i odpal "Download Now".
kurcze jakos nie moge tego programu sciagnac nie wiem dlaczego
Próbowałeś Icon Packager ?
Strona 1 / 1