zmiana grafiki
Mam athlona 1,4, 256 sdramu, płyte abit KT7A RAID i grafe gforca 2MX 200 64MB i juz za bardzo nie domaga. na co byscie polecali zmienić, źeby optymalnie pasowała do tego konfigu??
Odpowiedzi: 14
messias:
fije:
Mam monitor 19' i chodze na rozdzielczosci 1280 na 1024, jakiej grafy potrzebuje zeby na takiej rozdzielczości gry szły??
Polecam Radeona 9500. Ma jedna duza, zalete (tak jak wszystkie Radki) – swietna jakosc obrazu.
Ale kosztuje troche wiecej niz GF.
A z ta jakoscia obrazu to tez nie dokonca prawda – zalezy jakiej firmy jest karta.
fije:
Mam monitor 19' i chodze na rozdzielczosci 1280 na 1024, jakiej grafy potrzebuje zeby na takiej rozdzielczości gry szły??
Polecam Radeona 9500. Ma jedna duza, zalete (tak jak wszystkie Radki) – swietna jakosc obrazu.
W wiekszych rozdzielczosciach lepszy bedzie GF4 Ti 4200. Chociaz z duzymi rozdzielczosciami lepiej radza sobie GF FX'y (te od 5600 :D ).
GF 4Ti 4200 – dobry wybor. Ewentualnie mozna sie skusic na GF 3Ti 500. Kolega na Duronie 1,1 smiga wlasnie na GF 3Ti i calkiem ladnie chodzi.
Ceny mozesz zobaczyć np tu http://sklep.benchmark.pl/katalog_2108.html
a w jakiej cenie ten radek??
Da takiego konfigu optymalny wybor to radeon 9100 lub 9200 (pelna zgodnosc z DX 8.1).
Oczywiście ze z nową grafą . Nieodczułem zadnej róźnicy przesiadająć się na DDr :)
Na takie powazne zmiany nie mam keszu, ale czy lepiej bedzie chodzic na tym sprzęcie z nową grafika czy lepiej ze starą a nowa płyta i ram??
do takiego proca taka karta ??
Moim zdaniem nie ma sensu.
Ja bym Ci polecił zmiane płytki głównej i wrzucenie DDRów.
Później zmiane proca, a na końcu karte graficzną.
Takie moje zdanie.
Pozdrówki
Moim zdaniem nie ma sensu.
Ja bym Ci polecił zmiane płytki głównej i wrzucenie DDRów.
Później zmiane proca, a na końcu karte graficzną.
Takie moje zdanie.
Pozdrówki
jakie psikusy??? ale czy na niej juz wszystko wypas chodzi czy to taka przecietna grafa??
Ja mam ta karte i jestem z niej zadowolony acz kolwiek stawia psikusy czasami :wink:
Mysle źe najlepiej by pasowała tu GeForce4 Ti–4200 128 MB firmy Gainward (juz za jedyne 649zł :evil: )
Strona 1 / 1