Zintegrowany XP z SP2
Witam...
Czy mieliscie jakies problemy z windowsem po zintegrowaniu go z SP2...??? Bo ja po zintegrowaniu (blisko 10 razy nagrywalem na CD–RW) XP z SP2 mialem rozne problemy raz nie bylo MSN i nie dalo sie go doinstalowac raz windows wywalal bledy przy starcie... a jak zainmstaluje osobno XP i SP2 to wszystko normalnie... jakie sa wasze odczucia...???
Czy mieliscie jakies problemy z windowsem po zintegrowaniu go z SP2...??? Bo ja po zintegrowaniu (blisko 10 razy nagrywalem na CD–RW) XP z SP2 mialem rozne problemy raz nie bylo MSN i nie dalo sie go doinstalowac raz windows wywalal bledy przy starcie... a jak zainmstaluje osobno XP i SP2 to wszystko normalnie... jakie sa wasze odczucia...???
Odpowiedzi: 6
Zainstalowalem pierw XP potem na to SP2 z plyty MS'a jaka mi przyslali i teraz wszystko smiga... :D
Ok dzieki jutro dam znac czy pomoglo jak zainstaluje od nowa windowsa...
Sprawdź tym AutoStreamerem – płyta z XP do czytnika i wskazanie scieźek do niej oraz SP2 , a plik wynikowy to *.ISO gotowe do wypalenia w formie bootowalnej – nie trzeba dodawać bootsectora.
http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t223562.html
http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t223562.html
Robilem dokladnie tak jak jest tutaj...
dolek3 – a czym integrowałeś?
Byc moźe właśnie w programie lub jego wersji leźy przyczyna.
Z tego co pamiętam to wczesne nLite miały problemy z SP2. niem iał ich AutoStreamer.
Poza tym – jeźlei integracji dokonujesz mając I386 i SP2 na dysku to moze warto dysk przed operacją "scalić" – zdefragmentować.
Nadto zdarzały się w sieci paczki SP2 z błedami.
Moźliwości jest więc parę i trudno bez danych rozstrzygnać czy to wina Twojego działania czy "siła wyźsza".
Byc moźe właśnie w programie lub jego wersji leźy przyczyna.
Z tego co pamiętam to wczesne nLite miały problemy z SP2. niem iał ich AutoStreamer.
Poza tym – jeźlei integracji dokonujesz mając I386 i SP2 na dysku to moze warto dysk przed operacją "scalić" – zdefragmentować.
Nadto zdarzały się w sieci paczki SP2 z błedami.
Moźliwości jest więc parę i trudno bez danych rozstrzygnać czy to wina Twojego działania czy "siła wyźsza".
mnie nic takiego się nie przytrafiło na szczęście XP z zintegrownym SP2 działa, tak stawiam sys od dość dawna bo osobna instalka tego wszystkiego mnie męczyła.
Strona 1 / 1