Zgubiłem płyte windows xp
Witam zgubiłem oryginalną płyte windowsa xp(miałem go od razu jak kupiłem komputer w VOBIS–ie) wiem źe mogę domogać sie o jej odyskanie jak to zrobic i gdzie z góry dzięki
Odpowiedzi: 5
––serwus––
jezeli chcesz juz miec pirata :wink:
to powiedz mi tylko po co go kupowac
pzdr jareek
p.s rafalek1 najlepiej wyslij emaila lub zadzwon do polskiego oddzialu Microsoftu lub pozostaje najblizsza placowka Vobis'u
andrzej1:
najlepiej kupić pirata, troche moźe inaczej chodzi komputer, ale niestety warunki takie mamy finansowe, troche mniej szkoda będzie następnym razem
jezeli chcesz juz miec pirata :wink:
to powiedz mi tylko po co go kupowac
pzdr jareek
p.s rafalek1 najlepiej wyslij emaila lub zadzwon do polskiego oddzialu Microsoftu lub pozostaje najblizsza placowka Vobis'u
andrzej1:
najlepiej kupić pirata, troche moźe inaczej chodzi komputer, ale niestety warunki takie mamy finansowe, troche mniej szkoda będzie następnym razem
Najlepiej to – choc w Twoim wypadku to moze być trudne – najpierw pomysleć, a potem ewentualnie coś napisać .
Masz w ten sposób porad udzielać to ........zmień forum.
Telefon do MS Polska i nie domagać się, a poprosić przesyłając dowód zakupu i pewnie coś tam jeszcze.
Strona 1 / 1