zgodnosc programow pod 2K
Cześć
Potrzebuje plik , program który poprawi zgodność pomiedzy programami ale pod windows 2000 i jak pod XP
Potrzebuje szybką odpowiedź
Potrzebuje plik , program który poprawi zgodność pomiedzy programami ale pod windows 2000 i jak pod XP
Potrzebuje szybką odpowiedź
Odpowiedzi: 5
wie ktoś ??
nNNNNNIIIIiiiiIIIEEEEeeeeeeEEE
To jest niedoznalezienia.
HELPPPP
Moźe wie ktoś inny adres tego pliku (albo tego postu)
To jest niedoznalezienia.
HELPPPP
Moźe wie ktoś inny adres tego pliku (albo tego postu)
Pamiętam, źe to była środa... Miedzy 10:55 a 11:40 Ale kurcze... Nowe fakty... Fakt pisałem tam... Ale coś mi kołacze, źe jako gość jedynie... :( To trochę utrudnia sprawę...
hmmmmmm
Z tobą było 1423 postów. By sie przydała przynajmiej troche podpowiedzi (data mniej więcej) :roll:
Z tobą było 1423 postów. By sie przydała przynajmiej troche podpowiedzi (data mniej więcej) :roll:
ktoś tutaj kiedyś dawał link, do jakiegoś ponoć ciekawego pliku, co miałby rozwiązywać problemy z kompatybilnością... Nie omieszkam pomóc Ci w jego szukaniu...
Hmm... Niestety znaleźć nie mogę, bo juź nie pamiętam dokładnie przy jakiej okazji padł ten link... Moźe później sobie przypomnę, a wtedy wpisanie kilku wyraz w wyszukiwarkę forumową powinno wypluć nam raptem kilka wyników...
PS. By ułatwić Ci szukanie, to powiem Ci, źe ja w tym topicu brałem udział, co tenźe link tam padł... to trochę zawęzi krąg poszukiwań... A moźe ktoś jeszcze pamięta o czym mówię, źeby mógł pomóc w lokalizacji :?:
Hmm... Niestety znaleźć nie mogę, bo juź nie pamiętam dokładnie przy jakiej okazji padł ten link... Moźe później sobie przypomnę, a wtedy wpisanie kilku wyraz w wyszukiwarkę forumową powinno wypluć nam raptem kilka wyników...
PS. By ułatwić Ci szukanie, to powiem Ci, źe ja w tym topicu brałem udział, co tenźe link tam padł... to trochę zawęzi krąg poszukiwań... A moźe ktoś jeszcze pamięta o czym mówię, źeby mógł pomóc w lokalizacji :?:
Strona 1 / 1