zginął Documents and Settings
Awaria systmu, tzn niepozkuje sie ekran wyboru systemu, reset, nagle okzauje sie za na przygotownej przez winlite plytce niema konsoli odzyskiwania.. ok instaluje system na innym dysku,
I po instalacji przeglądam poprzedni dysk celem zrobienia kopii zapasowej..
A tu niema "Documents and Settings"...
Oba systemu to w2k, Documents and Settings był tam gdzie system..
Jakies 2 dni temu instalowalem offica2007, a teraz dopiero uruchomiłem ponownie maszyne...
1. Da się to "naprawić", czy
2. użyć programu do odzyskiwania danych, jakiego?
Najcgęteniej bym teraz zaczoł instalowć system na tamtym dysku, ale niewyobrazam sobie zycia bez dokumentów.. a ostatnia kopia zapasowa ma 12 miesięcy...
I po instalacji przeglądam poprzedni dysk celem zrobienia kopii zapasowej..
A tu niema "Documents and Settings"...
Oba systemu to w2k, Documents and Settings był tam gdzie system..
Jakies 2 dni temu instalowalem offica2007, a teraz dopiero uruchomiłem ponownie maszyne...
1. Da się to "naprawić", czy
2. użyć programu do odzyskiwania danych, jakiego?
Najcgęteniej bym teraz zaczoł instalowć system na tamtym dysku, ale niewyobrazam sobie zycia bez dokumentów.. a ostatnia kopia zapasowa ma 12 miesięcy...
Odpowiedzi: 1
Update:
post miał trafic do w2k3, bo oba systemy to w2k3
post miał trafic do w2k3, bo oba systemy to w2k3
Strona 1 / 1
Sprawdz na tym nowo zainstalowanym systemie, czy masz zaznaczone pokazywanie plikow ukrytych i systemowych. Moze to tylko o to chodzi ?
Oj.. to by było moim marzeniem... niestety, mam zaznaczone pokaż ukryte pliki i foldery, oraz odznaczone ukryj chronione pliki systmu operacyjnego... chociaz to drugie chyba i tak niema nic do rzeczy....<br>