ZEWNETRZNE IP duźy problem uboczny !!!!!
Mam pytanie ,od niedawna przeszedłem na zewnetrzny Ip co pomogło mi znacznie w szybkosciach na emuel kaza itp..ale słyszałem od znajomych źe sa tez skutki uboczne bycia na zdewnetrznym IP.
Otoz od pewnego czasu mam problem z explorrerem tzn nie otwieraja mi sie czesto strony w necie musze je kilka razy odswieszac zanim sie otworza ,pozatym mam
kłopoty z programami takimi jak norton system works 2003 i antywirusowymi wczesniej tego wogole nie miałem.
Mysłaęlm ze to wirus ale przeskanowałem dokąłdnie apre razy antywirem Kaperskym i innymi i nic nie wykryły w czym problem ????
moze sie ktoś spotkał z czyms takim co teraz mam ????????? i moze mi doradzic co robić ?
Otoz od pewnego czasu mam problem z explorrerem tzn nie otwieraja mi sie czesto strony w necie musze je kilka razy odswieszac zanim sie otworza ,pozatym mam
kłopoty z programami takimi jak norton system works 2003 i antywirusowymi wczesniej tego wogole nie miałem.
Mysłaęlm ze to wirus ale przeskanowałem dokąłdnie apre razy antywirem Kaperskym i innymi i nic nie wykryły w czym problem ????
moze sie ktoś spotkał z czyms takim co teraz mam ????????? i moze mi doradzic co robić ?
Odpowiedzi: 5
Gieras, wybacz... :wink: Poszukaj na forum – np. w dziale Bezpieczeństwo.
Thoommas18:
Otoz od pewnego czasu mam problem z explorrerem tzn nie otwieraja mi sie czesto strony w necie musze je kilka razy odswieszac zanim sie otworza
A jak tam DNSy ? Jakie ?
Thoommas18:
pozatym mam
Gdybys napisal jeszcze jakie te problemy to byloby latwiej.
Thommass18:
Jaki byś mi radził firewall po polsku i w miare prosty i dobry ???
Wbudowany w XP.
Jaki byś mi radził firewall po polsku i w miare prosty i dobry ???
Zaopatrz się w porządny Firewall i modlitewnik :D
Strona 1 / 1