zegar na forum
chcialbym zauwazyc ze zegar na forum chodzi godzine za szybko tzn. zamiast 14 pokazuje 15 :? podobnie przy pisaniu postow. jednak kiedy wejde na forum o godzinie 14 (zgodnie z czasem forum) to po ponownym wejsciu wyswietla sie ze bylem tutaj ostatni raz o godzinei 13 (czyli zgodnie z normalnym czasem).
szanowny administratorze czy daloby sie cos z tym zrobic ? bo czasami jest to dla mnie mylace. :cry:
szanowny administratorze czy daloby sie cos z tym zrobic ? bo czasami jest to dla mnie mylace. :cry:
Odpowiedzi: 15
Zółty ze wstydu, a oczy ze zmęczenia się zapadły... :mrgreen:
[b]Pawek cos przy tej tablicy troche sie zolty zrobiles :P na avatarku jestes jakis inny :? i te oczka takie male :? czyzby cie ta kreda tak zmulila ? amoze zielen tablicy tak na ciebie dziala ? :mrgreen:
Ta nasza wladza. :D :D :D Co my bysmy bez niej zrobili.
:oops: I mnie nakrył, no... JA juź kiedyś wspominałem o Twojej spostrzegawczości, EL NINO.
Pani na polskim w tej sytuacji kazały by zrobić takie coś:
Pani na polskim w tej sytuacji kazały by zrobić takie coś:
Te, polprezes :P . Do dupy z Ciebie polonista – pisze sie "szwendali" :mrgreen: .Pawek:
... szwędali ...
P.S. Tylko mi nie zarzucajcie ze sie czepiam o ortografie (wiem co to netykieta), ale nie moglem wytrzymac :P .
w takich sprawach to tyrzeba rozwaznie ! zaraz nam odlacza prad, nam biednym bateryjkom !
Po prostu za to im płacą :mrgreen: Bo jak nie, to kto wie, gdzie by się teraz szwędali w poszukiwaniu kasy... :mrgreen:
no ! to rozumiem, szybka interwencja organu wladzy :mrgreen:
przestawilem juz wszytskim. Dzieki za informacje.
To jesczcze pare miesięcy przed Wami. A jak juz czas się zmieni, to poproszę EL NINO, źeby mi znów przestawił.
Do czasu.Poczekaj jak bedzie zmiana czasu na lteni to wtedy my bedziemy miec dobry czas. :D :D :D
Ale ja mam przynajmniej dobry zegar, a ztymi nowymi postami to róźnie – raz działa, a raz nie. Admini musza coś z tym zrobić, bo tak nie moźe BYĆ !!!! :mrgreen:
Generalnie zegar tak bardzo nie jest potrzebny bardziej jest niezbedny oznaczenia nowych postow.
Zagadajcie do EL NINO lub Kuby, to Wam któryś naprawi. Ja kiedys "pomarudziłem" tak ogólnie na forum, to mi EL nastawił zegarek :mrgreen:
Tez to mam i sie juz do tego przyzwyczailem.Zreszta nawet tak bardzo mi to nieprzeszkadza.