zegar na forum
chcialbym zauwazyc ze zegar na forum chodzi godzine za szybko tzn. zamiast 14 pokazuje 15 :? podobnie przy pisaniu postow. jednak kiedy wejde na forum o godzinie 14 (zgodnie z czasem forum) to po ponownym wejsciu wyswietla sie ze bylem tutaj ostatni raz o godzinei 13 (czyli zgodnie z normalnym czasem).
szanowny administratorze czy daloby sie cos z tym zrobic ? bo czasami jest to dla mnie mylace. :cry:
szanowny administratorze czy daloby sie cos z tym zrobic ? bo czasami jest to dla mnie mylace. :cry:
Odpowiedzi: 20
ale zielone sie chyba przepalilo :mrgreen:Pawek:
gieras:
swiatelka pokazywaly czy towar jesszcze swiezy, czy trzeba go na druga strone obrocic :mrgreen: dobra rzecz takie swiatelka :mrgreen:Pawek:
A jakiego koloru i w jakiej liczbie miał światełka??
BINGO, ale jak zielone się zapali, to znaczy, źe jesz na własne ryzyko :mrgreen:
gieras:
swiatelka pokazywaly czy towar jesszcze swiezy, czy trzeba go na druga strone obrocic :mrgreen: dobra rzecz takie swiatelka :mrgreen:Pawek:
BINGO, ale jak zielone się zapali, to znaczy, źe jesz na własne ryzyko :mrgreen:
i przez to ludzie nie mają zapału do pracy :lol:
gieras:
chyba w miesnym :mrgreen: chlodzil wolowinke
Tez.To jest bardzo popularny wiatrak wsrod sklepikarzy. :wink: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chyba w miesnym :mrgreen: chlodzil wolowinketheboss78:
A ja taki widzialem na wystawie sklepowej. :wink: :wink: :wink: :wink:
A ja taki widzialem na wystawie sklepowej. :wink: :wink: :wink: :wink:
jakis taki moj starszy ostatnio zmienial w samochodzie :mrgreen:Pawek:
Nazywa się Thermaltake Volcano 9 CoolMod.
Nazywa się Thermaltake Volcano 9 CoolMod.
Pawek:
Zadna tam promocja. Z resztą juź pisałem na forum jak to było z tym moim nowym wiatrakiem – poszukaj.
Ta pisales juz.Sory to przez ta skleroze.
gieras:
pawek a moze to niejest cooler do kompa tylko do chlodnicy :mrgreen:??
Jak pisze gieras to moglby byc do chlodnicy ale rowniez taki pokojowy. :wink: :wink: :wink:
pawek a moze to niejest cooler do kompa tylko do chlodnicy :mrgreen: ??theboss78:
Ciekawe czy kupil z promocji czy tez nie.Ja kupilem nie z promocji ale to bylo dawno. :wink: :wink: :wink:
Zadna tam promocja. Z resztą juź pisałem na forum jak to było z tym moim nowym wiatrakiem – poszukaj.
Ciekawe czy kupil z promocji czy tez nie.Ja kupilem nie z promocji ale to bylo dawno. :wink: :wink: :wink:
no Pawek chwalil sie ostatnio ze ma nowy wentylator
Huczy, źe aź wstyd, hehe. A dwa wstydy dają jeden – źółty :lol: :lol: :wink:
no Pawek chwalil sie ostatnio ze ma nowy wentylator :D:D:D :mrgreen:theboss78:
No to trzeba zainwestowac w pozadny sprzet.A to nie sa tanie rzeczy. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No to trzeba zainwestowac w pozadny sprzet.A to nie sa tanie rzeczy. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tylko zalezy jak szeroka sie mam palete kolorow :mrgreen:theboss78:
Mysle, ze mozna sobie wybrac jak sie ma wygladac ze wsydu. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Mysle, ze mozna sobie wybrac jak sie ma wygladac ze wsydu. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
to ze wsztydu sie zolknie ? a ja myslalem ze czerwieniejePawek:
Zółty ze wstydu, a oczy ze zmęczenia się zapadły... :mrgreen: