Zdarta naklejka z kluczem produktu :( jak go odzyskac...?
Witam.
Mam następujacy problem... Naklejka na obudowie z kluczem Windows zdarła mi sie, bo okazalo sie ze srubka od blatu tarła o obudowe w trakcie wysuwania :(
Czy jest jakiś program do wyświetlenia klucza aktualnie zainstalowanego windowsa? Bo w takiej sytuacji nie moge dokonac aktywacji systemu...
Prosze o Pomoc
Pozdrawiam
Mam następujacy problem... Naklejka na obudowie z kluczem Windows zdarła mi sie, bo okazalo sie ze srubka od blatu tarła o obudowe w trakcie wysuwania :(
Czy jest jakiś program do wyświetlenia klucza aktualnie zainstalowanego windowsa? Bo w takiej sytuacji nie moge dokonac aktywacji systemu...
Prosze o Pomoc
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 9
nigdzie nie jest napisane ze nie ma podłaczenia do neta to skąd ma wiedziec ?
Yoile:
do aktywacji systemu nie potrzebujesz klucza microsoft po prostu podłanczasz sie pod net i przeprowadzasz ją
klucz słuźy tylko i wyłacznie do instalacji systemu .
Tonga,tonga,tonga – o tym, źem ozna mieć komputer bez dostepu do sieci nie słychać ?
O tym, źe w wypadku "prezekroczenia limitu" nie da się aktywować przez sieć równieź ?
To są przykłady przypadków, w których dla aktywacji naleźy skorzystać z informacji o kluczu.
do aktywacji systemu nie potrzebujesz klucza microsoft po prostu podłanczasz sie pod net i przeprowadzasz ją
polecam program Everest Home Edition.
zainstaluj Aida32 tam pokaźe ci klucz
Pod hasłem "keyfinder" na przykład w szukajce znajdziesz.
Pod hasłem "keyfinder" na przykład w szukajce znajdziesz.
znaczy sie gdzie??
moglbym prosic o LINK ?
moglbym prosic o LINK ?
Jest – w archiwum forumowym.
Strona 1 / 1