zbędne czcionki

witam
Dni pare temu kochany Ojciec postanowił zainstalować "parę" nowych czcionek i "dziwnym" trafem komp mi spowolnił :wink: moje pytanko to: jak usunąć wszystkie czcionki dodane przez Ojczulka i pozostawić tylko te "oryginalne" lub teź dokopiować brakujące "oryginały" bo tez jakoś dziwnie mnie sie zdaje źe teź cosik próbował usunąć zbędne i usunął kilka oryginałów (w Wordzie w zakładce "punktory " cosik mnie sie pozmieniało)
Za wszelka pomoc Dzieki :wink: :wink: :wink:

Odpowiedzi: 6

Krzychooo:
a jakby poprostu przeinstalować Worda? (bo to chyba w Wordzie – nie? ) to by się chyba skasowały :?

Nic to nie da.
SLAY3R
Dodano
01.06.2004 13:28:40
a jakby poprostu przeinstalować Worda? (bo to chyba w Wordzie – nie? ) to by się chyba skasowały :?
Krzychooo
Dodano
01.06.2004 12:34:55
EL NINO:
Chyba tylko tak, bo nawet instalacja naprawcza moze nie pomoc.....

Ale jeźeli juź do tego etapu doszliśmy to moźe jakie ... usunięcie zawartości katalogu fonts ( czcionki opentype i truetype – ikony oznaczone przez "O" i "T" ) i dopiero naprawa.
moźna by pewnie się w jakie expand bawić, ale to chyba iwęcej roboty ,a i czasu, a sfc czcionek nie obejmie zapewne.
Rebe
Dodano
01.06.2004 10:23:31
Chyba tylko tak, bo nawet instalacja naprawcza moze nie pomoc. Co prawda usuwa patche i np. SP1, ale czcionek chyba nie za bardzo. Zreszta sprobowac mozesz – pol godziny stracisz.
Po odpaleniu kompa z plyty w pierwszym oknie w ktorym bedzie Cie pytac o to co chcesz zrobic, kliknij Instalacje i dopiero w kolejnym – Naprawe.
EL NINO
Dodano
01.06.2004 01:54:13
to źe zowlnil to jasna sprawa, zas jesli chodzi o przywracanie systemu – było – nie pomogło!!!
Czyli jak powiadasz, pozostaje mnie tylko dowiedzieć sie które powinienem zostawić i jechać z ręczną robotą?
:?:
tbrally
Dodano
01.06.2004 01:46:23
tbrally:
Dni pare temu ...
Przywroc system do stanu sprzed tych paru dni. Inaczej chyba tylko recznie, jesli wiesz jakie.
A to ze system zwolnil, to nie dziwota. Im wiecej czcionek, tym wieksze obciazenie. Max to o ile pamietam cos kolo 1000 sztuk.
EL NINO
Dodano
01.06.2004 01:41:33
tbrally
Dodano:
31.05.2004 23:52:42
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1