Zawsze to samo!!!!
mam win xp pro , po uruchonieniu komputera, wyskakuje komunikat "znaleziono nowy sprzet–printers". Postepujac zgodnie z instrukcja instalatora, system nie moze wykryc sprzetu (printers) mimo wielokrotnych prób. Przy kazdorazowym uruchamianiu systemu pojawia sie ten sam problem. Co zrobic by nie wyskakiwal ten komunikat o znalezieniu nowego sprzetu–printers? Jestem troche laikiem jesli chodzi o bardziej zaawansowane rzeczy w kompie wiec prosze o pomoc :oops:
Odpowiedzi: 2
O to chodzi ze drukarka dawno dziala i ze strony sterownikow itd wszystko wydaje sie OK. Kreator ciagle wyskakuje, a ja mam nerwa bo nie wiem co zrobic. Wyglada to tak jakby za kazdym razem komp widzial jakas "wirtualna" drukarke, chcial ja zainstalowac, ale jak postepuje zgodnie z kreatorem to wychodzi blad i inf, ze sprzet moze nie dzialac prawidlowo, innym razem kiedy wybieram odpowiednie sterowniki dla drukarki to jest blad portu, i tak do usranej smierci... :roll:
Masz podlaczona drukarke do kompa ??
Jezeli masz to pewnie masz i strowniki do niej – wloz CD ze sterownikami i uruchom instalatora, niech w koncu zainstaluje drukarke.
Jezeli masz to pewnie masz i strowniki do niej – wloz CD ze sterownikami i uruchom instalatora, niech w koncu zainstaluje drukarke.
Strona 1 / 1