Zawieszka przy ladowaniu Wina XP POMOCY!!!!!!!
Witam!
Zawiesza mi sie win przy stracie sytemu. Pasek ladowania przelatuje 17 razy i sie wiesza :[ Nie wiem co jest grane.
Prosze o pomoc bo na formum nic nie znalazlem na ten temat :)
Zawiesza mi sie win przy stracie sytemu. Pasek ladowania przelatuje 17 razy i sie wiesza :[ Nie wiem co jest grane.
Prosze o pomoc bo na formum nic nie znalazlem na ten temat :)
Odpowiedzi: 5
sprawdzilem wszytko! wyl progsy tak jak mowiles przez msconfig I DALJE SIE WIESZAL! a PO W PISANIU eventvwr.msc w zakladce SYSTEM mam cos takiegiego (i ten blad jest najczesciej) :
Nie mozna zaladowac nastepujacyhc sterownikow startu rozruchowego lub systemowego:
AFD
AMDK7
Fips
IPSecMRXSmbNetBIOS
NetBT
prodrv06
RasAcd
Rdbsc
SAVRT
SAVRTPEL
SYMTDI
tcpip
vmm
Nie mozna zaladowac nastepujacyhc sterownikow startu rozruchowego lub systemowego:
AFD
AMDK7
Fips
IPSecMRXSmbNetBIOS
NetBT
prodrv06
RasAcd
Rdbsc
SAVRT
SAVRTPEL
SYMTDI
tcpip
vmm
sprawdzilem wszytko! wyl progsy tak jak mowiles przez msconfig I DALJE SIE WIESZAL! a PO W PISANIU eventvwr.msc w zakladce SYSTEM mam cos takiegiego (i ten blad jest najczesciej) :
AFD
AMDK7
Fips
IPSecMRXSmbNetBIOS
NetBT
prodrv06
RasAcd
Rdbsc
SAVRT
SAVRTPEL
SYMTDI
tcpip
vmm
AFD
AMDK7
Fips
IPSecMRXSmbNetBIOS
NetBT
prodrv06
RasAcd
Rdbsc
SAVRT
SAVRTPEL
SYMTDI
tcpip
vmm
Tak pasek staje w miejscu i bylem cierpliwy raz az do 5min! stery aktualne wszytsko oki co do sprzetu, badziewia brak rowniez! zaraz sprawdze te eventvwr.msc i uruchamiane programy!
Pytam ponownie – jaki charakter ma zawieszka ?? Czy pasek postepu staje w miejscu czy Ty juź cierpliwość tracisz i go restartujesz ??
Jak da się uruchomić w trybie awaryjnym to kolejna lista pytań:
Jakieś błędy w Podglądzie zdarzeń (Start –> Uruchom –> eventvwr.msc) ?? Wyłącz listę programów przy starcie uruchamianych (Start –> Uruchom –> msconfig) i sprawdź czy działa dobrze. Sterowniki masz aktualne ?? System wolny od wszelkiego rodzaju badziewi i innych wirusów/trojanów ??
Kurna – tyle pytań postawiłem a Ty mnie chyba olałeś bo odpowidzi zaledwie na dwa widzę i to jedna jakaś taka nijaka ;)
Jak da się uruchomić w trybie awaryjnym to kolejna lista pytań:
Jakieś błędy w Podglądzie zdarzeń (Start –> Uruchom –> eventvwr.msc) ?? Wyłącz listę programów przy starcie uruchamianych (Start –> Uruchom –> msconfig) i sprawdź czy działa dobrze. Sterowniki masz aktualne ?? System wolny od wszelkiego rodzaju badziewi i innych wirusów/trojanów ??
Kurna – tyle pytań postawiłem a Ty mnie chyba olałeś bo odpowidzi zaledwie na dwa widzę i to jedna jakaś taka nijaka ;)
Jeszcze dzis rano wszytsko bylo oki! 2 dysk dziala normalnie! Nic nie dodawalem do kompa! sprzet : athlon 1,7 radeon 9550 256MB 128bit, 512Ramu
Strona 1 / 1