Zawieszenie menu "Start"?

Witam! Klikając na ikonę start>wszystkie programy pojawia się tylko szary pas. System nie wgrywa ikon ani nazw programów. Co ciekawsze wszystko się w tym położeniu zawiesza aż do momentu wciśnięcia Ctrl+Alt+Delete. Czasami nawet to nie pomaga i trzeba chwilę odczekać. Podczas kolejnej próby dostania się do "Wszystkich programów" wszystko chodzi bez zarzutów jakby nigdy nic. Co może być przyczyną takiego zachowania się systemu?

Odpowiedzi: 2

Na wszystkich kontach. Nie dzieje się to od razu po instalacji systemu tylko po jakimś miesiącu. Skanowałem całego kompa różnymi programami odsyfiającymi. Robiłem reinstalkę. Trybu awaryjnego nie sprawdzałem ponieważ ta kwestia też się pojawa dopiero po jakiś czasie jak już system sobie popracuje np. po jednej godzinie. Tak mi to wygląda jak by się pmięć zapychała, której to ma pod dostatkiem, bo na dyskach mam dużo wolnego miejsca, a RAMu mam 4GB... P.s. Hijackthis rozwiązał cały problem. Dziwi mnie, że tylko u mnie komputer się tak nieregularnie zaśmieca i się różne cuda dzieją, o których nikt nie słyszał...:/
KMK
Dodano
27.01.2008 12:11:26
Syf jakiś ?? system przeskanowany ?? Jakis program uruchomiony ?? W trybie awaryjnym to samo ?? Na innym koncie uzytkownika to samo ??
Żółty
Dodano
26.01.2008 23:47:15
KMK
Dodano:
26.01.2008 23:42:58
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1