Zawieszanie się paska zadań. POMÓŻCIE!!!!

Witam,
Mam następujacy problem: Otóź, postawiłem na nowym kompie win xp home SP1. Zainstalowałem wszystkie sterowniki i czasami pasek zadań sie zawiesza, nie da się z nim nic zrobić, natomiast kursor myszy i ikonki na pulpicie działają. Pasek zadań zawiesza sie przy róznych sytuacjach np. pisanie maili w outlook express, gadu–gadu, instalacja jakiegoś programu. Czy ktoś juź sie spotkał z takim roblemem??

Odpowiedzi: 3

trafic:
a co do podmiany pliku to ja juź go modyfikowałem i nie chciałbym spowrotem mieć orgianlnego ,

:shock: a ten wstręt do orginału to czym spowodowany jest?
Tak jak wspomniano explorer wygląda na to źe się zapętla , na skutek uszkodzenia , lub działnia jakiegoś robactwa, trojana itp.
z problemem radzę się udać do działu Bezpieczeństwo , przyklejone mądre rady poczytać i przedstawić problem swój – zwykle z ałączonym logiem HiJackThisa
Seeker
Dodano
16.11.2005 01:46:02
Ja mam ten problem ale mi sie wiesza tylko zaraz po uruchomieniu internetu ,a po chwili juz wszystko chodzi normalnie,a co do podmiany pliku to ja juź go modyfikowałem i nie chciałbym spowrotem mieć orgianlnego ,jest jakis inny sposób zeby to naprawić?U mnie częściowo pomogło jak zrobilem porządek z dyskiem,pokasowałem co nie potzrebne,i wiele innych ale nawet nie jestem pewien czy to ma coś wspólnego z paskiem zadań.
trafic
Dodano
16.11.2005 00:07:35
chyba musisz z płytki kompa odpalić i poleceniem expand podmienić plik explorer.exe

więcej po wpisaniu expand /?
MetaVirus
Dodano
13.11.2005 21:45:06
grzesiek24
Dodano:
13.11.2005 01:26:37
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1