Zawieszanie się paska zadań. POMÓŻCIE!!!!
Witam,
Mam następujacy problem: Otóź, postawiłem na nowym kompie win xp home SP1. Zainstalowałem wszystkie sterowniki i czasami pasek zadań sie zawiesza, nie da się z nim nic zrobić, natomiast kursor myszy i ikonki na pulpicie działają. Pasek zadań zawiesza sie przy róznych sytuacjach np. pisanie maili w outlook express, gadu–gadu, instalacja jakiegoś programu. Czy ktoś juź sie spotkał z takim roblemem??
Mam następujacy problem: Otóź, postawiłem na nowym kompie win xp home SP1. Zainstalowałem wszystkie sterowniki i czasami pasek zadań sie zawiesza, nie da się z nim nic zrobić, natomiast kursor myszy i ikonki na pulpicie działają. Pasek zadań zawiesza sie przy róznych sytuacjach np. pisanie maili w outlook express, gadu–gadu, instalacja jakiegoś programu. Czy ktoś juź sie spotkał z takim roblemem??
Odpowiedzi: 3
trafic:
a co do podmiany pliku to ja juź go modyfikowałem i nie chciałbym spowrotem mieć orgianlnego ,
:shock: a ten wstręt do orginału to czym spowodowany jest?
Tak jak wspomniano explorer wygląda na to źe się zapętla , na skutek uszkodzenia , lub działnia jakiegoś robactwa, trojana itp.
z problemem radzę się udać do działu Bezpieczeństwo , przyklejone mądre rady poczytać i przedstawić problem swój – zwykle z ałączonym logiem HiJackThisa
Ja mam ten problem ale mi sie wiesza tylko zaraz po uruchomieniu internetu ,a po chwili juz wszystko chodzi normalnie,a co do podmiany pliku to ja juź go modyfikowałem i nie chciałbym spowrotem mieć orgianlnego ,jest jakis inny sposób zeby to naprawić?U mnie częściowo pomogło jak zrobilem porządek z dyskiem,pokasowałem co nie potzrebne,i wiele innych ale nawet nie jestem pewien czy to ma coś wspólnego z paskiem zadań.
chyba musisz z płytki kompa odpalić i poleceniem expand podmienić plik explorer.exe
więcej po wpisaniu expand /?
więcej po wpisaniu expand /?
Strona 1 / 1