Zawieszanie się komputera (problem z windows / komputerem)

Dziś rano jak zwykle we wakacje chciałem włączyć komputer rodziców i pograc z bratem. Ale jak tu coś pisze to znaczy że sobie raczej nie pograłem...

Wczoraj w nocy mój brat włączył komputer odziców zrobił sobie coś na OGame i wyłączył kompa, nic dziwnego sie nie stało. Dziś rano wcisnął przycisk włączania i pierwszy ekran policzyło się brzdęknął potem pokazała się tabelka i znika wszystko pojawia się czasny ekran. Komp jest zawieszony trzeba go "twardym resetem" restartować. Spróbowałem włączyć kompa przez płytke. Po tabelce po której znikał ekran zyświetlił sie tekst pod spodem i włączył się instalator Windowsa. Ale zrobiło się i dąłem żeby naprawiło błędy ale to się wł.ączyło komp se zrestartował i nadal nic. Nie da się włączyć trybu awaryjnego. Nie wiem co robić, mam nadzieje, że ktoś pomoże.

Z góry THX. 

Odpowiedzi: 1

moze dysk sformatuj urzywajac dyskietek partition magic. ..  i wtedy zainstauj system. ..
brylant127
Dodano
01.09.2006 01:44:15
  • Ginyu 02.09.2006 03:23:35

<p>No jasne odrazu formatowac moze cos wiecej bys z siebie dal ?&nbsp; (...)<br /><br />Belzap: Jaka tabelka opisz to dokladniej..., bo niewiadomo czy to wina hdd czy biosa czy pamieci - nic nie wiadomo ;) </p><p>Moze bedzie sie dalo to inaczej rozwiazac niz formatem jak kolega u g&oacute;ry napisal</p><p>PS. A jak wlanczasz tryb awaryjny :) ?&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

belzap
Dodano:
29.08.2006 13:02:22
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1