Zawieszanie sie kompa podczas uruchamiania.
Witam. mam taki problem, opiekuje się kompem u znajomego. Dzisiaj mail awarię, polegała ona na tym ze podczas ładowania systemy, a ścislej w momencie gdy pojawia sie symbol WINDOWS XP PROF... i na dole przwija sie pasek, system sie zawiesza. Zauwaźyłem ze zawieszenie następuje zaraz po Inicjacji klawiatury( trzy diody Num,Caps,Scrol LOCK) się zaświecają i wtedy pasek przestaje się przesuwać i komp się wiesza. Juź zrobilem reinstall ale bardzo mi zaleźy na waszej opini co mogłoby w takiej sytuacji pomóc.???
Odpowiedzi: 2
teraz juz wiem ze to sprawka karty radiowej. System ją wykrywa ale podczas instalacji. na samym koncu Komp się zawiesza, po resecie wlasnie w momencie ladowania systemu nastepuje zwiesszenie. Co się mogło stać z kartą?? Chyba nie spaliła się bo jest widoczna jako nowe urządzenie w "Menedźer urządzeń" ta karta to D–link AirPlus DWL–520+. Jak myślicie co się mooło stać??
157 moźliwych przyczyn. Od błedu na dysku, przez uszkodzenie jakiegoś sterownika, pliku itp. do działań sił obcych, a wrednych.
Podałeś zero informacji poza opisem samego objawu.
Podałeś zero informacji poza opisem samego objawu.
Strona 1 / 1