zawieszanie kompa win xp pro sp2 pl
mam pytanie czy wie ktos dlaczego komp sie zawiesza ?? kupilem 2 dni temu czesci do kompa athlon 64 4000+ abit fatality 1024 geil radek x850 wsadzilem to do kompa zprbilem format c i postawilem wina xp z sp 2 i mi wywala explorera all dziala tylko explorer siada wie moze ktos czym to jest spowodowane ? kiedys moj kumpel to mial to mu 3 dni w srwisie robili i naprawili ale niepowiedzieli w czym tkwil problem:/
HELP
HELP
Odpowiedzi: 7
sprawdź w biosie jakie są ustawienia taktowania pamięci. jeźeli do poprzednich kości były one nanoszone "ręcznie" nowe ramy mogą na nich nie działać. wtedy sugeruję włączyć funkcję spd.
odpowiedzi:
evil44: sterowniki wgrane
sdz: i wlasnie chyba tutaj lezy problem, zamienilem nowe pamieci RAM na stare i sie nie zawieszało...
evil44: sterowniki wgrane
sdz: i wlasnie chyba tutaj lezy problem, zamienilem nowe pamieci RAM na stare i sie nie zawieszało...
A sterowniki pod płytkę główną ?? Wgrane ?? I jeszcze sprawdź ustawienia USB i ACPI...
hmm... przetestuj pamiec ram.....
A w trybie awaryjnym jest to samo?
Odnosnie 2 to zobacz w services.msc czy nie masz wylaczonej innej, zaleznej uslugi. Jezeli tak to ja aktywuj.
Odnosnie 2 to zobacz w services.msc czy nie masz wylaczonej innej, zaleznej uslugi. Jezeli tak to ja aktywuj.
Jak ten explorer "siada" to jakimś komunikatem nie "jęknie" ?? Patrzyłeś do podglądu zdarzeń czy nie ma błędów ?? Próbowałeś podmieniać plik explorer.exe ??
Strona 1 / 1