Zawieszające się konto przy starcie

Dziś dopadł mnie dziwny problem. Na komputerze posiadam dwa konta- moje i współużytkownika. Moje konto działa doskonale, nie ma większych problemów. Natomiast to drugie... Nie sposób na nim pracować. Przy odpalaniu jego programów na starcie zawiesza się ono. Ikony tych programów nie pojawiają się na pasku, jakby komputer nie był w stanie ich otworzyć. Nie można się wylogować czy wyłączyć komputera, po prostu zawieszenie totalne. Programy, które na 100% tam są to:
-Zone Alarm
-Norton AntiVirus
-Połączenie internetowe
-Głośność + Sound Effect
-GaduGadu
-Tlen
Na moim koncie wygląda to podobnie, tylko u mnie nie mam ustawionych na start Tlenu i GaduGadu. Zawieszenie następuje przy którymkolwiek z wyżej wymienionych programów, nie ma reguły. Wcześniej ustawienia tego konta wyglądały identycznie, nie było problemów. Cóż to i jak temu zaradzić? Skasować konto i założyć nowe?

Odpowiedzi: 1

Mozna skasowac i zakladac nowe, ale chyba warto potestowac najpierw te programy ?
Na poczatek wylaczylbym calkowicie Zona Alarm (nawet jego autostart) i sprawdzil dzialanie systemu bez niego. Pozniej kolejno nastepne. Winowajca musi byc gdzies miedzy nimi.
EL NINO
Dodano
28.05.2006 18:17:29
  • Zellas 29.05.2006 08:57:39

Trudno powiedzieć co to było, ale najprędzej stawiałabym na Tlen (przy, albo po jego uruchomieniu były zazwyczaj zwieszki). Ale teraz mogę tylko gdybać, bo... problem sam ustąpił? Po nastej z rzędu pr&#243;bie, konto wreszcie odpaliło się prawidłowo, dzięki czemu mogłam wyłączyć Tlen jako program startujący. <br />C&#243;ż... Zawsze uważałam, że komputery to najbardziej dziwne i zagadkowe maszyny, jakie człowiek stworzył.

Zellas
Dodano:
28.05.2006 12:56:28
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1