Zawiesza mi sie XP – pomocy!!!
Mam problem, komp zawiesza mi sie zaraz po wlaczeniu, nawet jak nic nie robie po chwili przestaje reagowac myszka i klawiatura. Musze go wtedy zrestartwoac "magicznym" przyciskiem na obudowie. Czasami tez sie wiesza od razu przy uruchamianiu.
Co to moze byc?
Co to moze byc?
Odpowiedzi: 8
Miałem równieź taki problem, a wina stała po stronie karty dźwiękowej, komp zawieszał sie w momencie, gdy karta dźwiękowa miała wydobywać sygnał
Przepraszam za OT :
domus – zmień avatar,bo jeźeli tego nie zrobisz to ...forum zmienisz.
Cwenu – jak zwykle udaje Ci się napisać post, by "napisać post" – daruj sobie rozwaźania o cudzej mądrości i własną wiedzą się zajmij.
thenervus – najbardziej prawdopodobną przyczyną jest zasilanie, albo w ogłoe, albo karty graficznej, ale przy takim opisie jaki podaleś to nic konkretnego nie da się podać. http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 – przeczytaj, przemyśł i opisz raz jeszcze wg tego "wzoru".
domus – zmień avatar,bo jeźeli tego nie zrobisz to ...forum zmienisz.
Cwenu – jak zwykle udaje Ci się napisać post, by "napisać post" – daruj sobie rozwaźania o cudzej mądrości i własną wiedzą się zajmij.
thenervus – najbardziej prawdopodobną przyczyną jest zasilanie, albo w ogłoe, albo karty graficznej, ale przy takim opisie jaki podaleś to nic konkretnego nie da się podać. http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 – przeczytaj, przemyśł i opisz raz jeszcze wg tego "wzoru".
Cwenu:
po pierwsze jakiego masz wina bo jak 98 to jest na to poprawka!!!!!!
domus jak ty mówisz prawdę to ty bardzo mądry jesteś
Mój kumpel posiadał lekko uszkodzony rdzeń procesora i teź tak sie działo jak u Ciebie
A opcje ZMIEŃ kolega zna ?
Bobi
A opcje ZMIEŃ kolega zna ?
Bobi
Być moźe masz za duźo programów w autostarcie i system nie moze od razu tylu powłączać. Powyłączaj sobie kilka w msconfig albo w programie Easy Cleaner
po pierwsze jakiego masz wina bo jak 98 to jest na to poprawka!!!!!!
do error 5:
nie chodź do tego servisu zapoznaj jakiekiegoś informatyka elektryka i nie daj się wrobić
tego nikt nie wie (co to moźe być).
Ja mam tak średnio przez miesiąc co pół roku, a za kaźdym razem w servisie mówią coś innego. (najpierw był niby RAM, potem zasilacz, potem coś jeszcze).
Kilka razy puszcze reseta i juź się nie wiesza
Ja mam tak średnio przez miesiąc co pół roku, a za kaźdym razem w servisie mówią coś innego. (najpierw był niby RAM, potem zasilacz, potem coś jeszcze).
Kilka razy puszcze reseta i juź się nie wiesza
Strona 1 / 1